Bayraklı'da çocuklar akıl ve zeka oyunlarıyla doyasıya eğlenecek

Bayraklı'da çocuklar akıl ve zeka oyunlarıyla doyasıya eğlenecek

Bayraklı Belediyesi tarafından, 100. Yıl Matematik ve Zeka Oyunları Parkı'nda, Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi gerçekleştirilecek. Mangala ve dama oyunlarının öğretileceği atölyede çocuklar, doyasıya eğlenecek.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediyesi, modern görünümü, yürüyüş yolları, yeşili, oyun grupları ve kafeteryasıyla İzmir'de tek olan, 100. Yıl Matematik ve Zeka Oyunları Parkı'nda yürüttüğü etkinlik ve atölye çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda belediye, farklı yaş gruplarına seslenen ve eğlendirerek öğreten Matematik ve Zeka Oyunları Parkı'nda Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi düzenleyeceğini duyurdu.

Kontenjanı 10 kişi ile sınırlı atölye etkinliği, 9 yaş ve üzerine yönelik olarak 16 Kasım perşembe günü iki grup halinde gerçekleştirilecek. 1.Grup 13.00 - 13.40; 2.grup ise 14.00 - 14.40 saatleri arasında atölyeden faydalanabilecek.

Mangala ve dama oyunlarının öğretileceği atölyede çocuklar, oyunlarla doyasıya eğlenecek.

Atölyeye kayıt olmak ve/veya detaylı bilgi almak isteyenler 0232 477 20 00 numaralı hat üzerinden belediyeye ulaşabiliyor.

Bayraklı Belediyesi'nin sosyal medya hesabından atölye etkinliğine ilişkin yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi:

"Zeka dolu serüvene hazır mısınız? Mangala ve dama tahtalarının büyülü dünyasında, zeka oyunları atölyemiz stratejik düşünme becerilerini geliştirmeleri için eşsiz bir fırsat sunuyor. "

f-9jwfixgaautvf.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.