Bayraklı'da çocuklara hem spor hem eğlence

Bayraklı'da çocuklara hem spor hem eğlence

Bayraklı Belediyesi tarafından hafta sonu çocuklara yönelik düzenlenen spor etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

Bayraklı Belediyesi Spor Müdürlüğü etkinlikleri kapsamında, açık alanlarda spora yeniden başlayan çocuklar, hafta sonu bir araya geldi. ‘’Mahalle Bizim’’ sloganıyla Soğukkuyu Büyük Park’ta gerçekleşen etkinliklerde, 7 -15 yaş arasındaki çocuklara yönelik eğlenceli aktiviteler düzenlendi. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyularak etkinlik öncesi dezenfeksiyon işleminden geçirilen çocuklar, organizasyonda hem spor yaptı hem de eğlendi.

4.jpg

Aileleri de tribünden çocuklarını izledi. Yaş gruplarına göre yarışmalara katılan ve başarılı olan çocuklara günün anısına hediyeler verildi. Etkinlikler kapsamında survivor parkuru, penaltı atışları, halat çekme, pinpon topu taşıma, bovling, çuval ve çember isabet yarışları gerçekleştirildi. Gönüllerince eğlenen çocuklar hoşça vakit geçirdi. Etkinlik sonunda tüm çocuklara sertifika verildi. Başarılı olan ve dereceye giren sporculara da basketbol topu,futbol topu, eşofman gibi sürpriz hediyeler verildi.

5.jpg

‘’Mahalle Bizim’’ etkinlikleri 21 Ağustos Cumartesi günü Osmangazi Mahallesi Kaykay Parkında, 28 Ağustos Cumartesi, Cengizhan Mahallesi Ekrem Akurgal Rekreasyon alanında, 4 Eylül Cumartesi Bayraklı sahilinde gerçekleştirilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.