Bayraklı'da Doğançay Üreten Eller Festivali kapılarını açtı!
Bayraklı Belediyesi öncülüğünde düzenlenen Doğançay Üreten Eller Festivali’nde üretici kadınların el emeği ürünleri vatandaşlarla buluştu. Başkan İrfan Önal, kadın emeği ve yerel üretimi destekleyen çalışmaların süreceğini vurguladı.
MEDYA EGE - Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen Doğançay Üreten Eller Festivali, vatandaşların yoğun katılımıyla başladı. Festival kapsamında üretici kadınların el emeği ürünleri ziyaretçilerle buluşurken, etkinlik alanında renkli görüntüler oluştu. Festivale katılan Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, vatandaşlarla bir araya gelerek stantları gezdi. Festival alanında üretici kadınlarla sohbet eden Önal, kadın emeğinin görünür kılınması ve desteklenmesi adına çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Başkan Önal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Söz verdiğimiz gibi üreticimizin ve kadın emeğinin yanındayız” ifadelerine yer verdi. Kadın emeğinin hem festivaller aracılığıyla sahada desteklendiğini hem de dijital platform üzerinden görünür hale getirildiğini belirten Önal, bayraklidan.com üzerinden de desteğe devam ettiklerini kaydetti.

Festivalde çocuklara yönelik etkinliklerin de düzenlendiği belirtilirken, vatandaşların el emeği ürünlere yoğun ilgi gösterdiği ifade edildi. Başkan Önal paylaşımında ayrıca, organizasyonda emeği geçen Doğançay Mahalle Muhtarı Arzu Nisan ile tüm katılımcılara teşekkür etti. Festivalin ikinci gününde de çeşitli etkinliklerin devam edeceği belirtilirken, Başkan Önal tüm vatandaşları festivale davet etti.





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.