Bayraklı'da dostluk kazandı

Bayraklı'da dostluk kazandı

Bayraklı Masterler Spor Derneği, K.K.T.C. Mağusa Masterler Spor Derneği’ni ağırladı.

Bayraklı Masterler Spor Derneği, K.K.T.C. Mağusa Masterler Spor Derneği’ni ağırladı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı da makamında ziyaret eden Kıbrıslı sporcular, dostluk maçında Bayraklılı Masterler ile karşı karşıya geldi. Gösteri maçı 3-3 sona erdi.

K.K.T.C. Mağusa Masterler Spor Derneği Başkanı Osman Nalbantoğlu ve 27 kişilik heyet Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı ziyaretinin ardından Şehit Ümit Boz Spor Tesisleri’nde Bayraklı Masterler Spor Derneği ile gösteri maçı yaptı. Dostça geçen müsabaka 3-3 berabere tamamlanırken, etkinlikte dayanışma ve kardeşlik duyguları hakimdi. Kıbrıslı Dernek Başkanı Nalbantoğlu, “İzmir’de kendimizi evimizde gibi hissettik Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın yakın ilgisinden ve sıcakkanlı oluşundan dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Biz de kısa zamanda Bayraklı ekibini K.K.T.C. ‘ye davet edip sporun dostluk, kardeşlik ve barış temellerini daha fazla güçlendireceğini inanıyoruz” dedi. EMF kurucu başkanı ve Bayraklı Masterler Spor Derneği Başkanı Recep Çolak’ta “Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve ekibine teşekkür ederiz” diye konuştu.

DESTEKLER SÜRECEK

Bayraklı’da sporun her alanına yatırım yaptıklarını ve bu kapsamda desteklerin süreceğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Master takımlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.