Bayraklı’da fen işleri ''harıl harıl'' çalışıyor

Bayraklı’da fen işleri ''harıl harıl'' çalışıyor

Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin tüm sokaklarındaki asfalt, kilit parke, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin tüm sokaklarındaki asfalt, kilit parke, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Emek, Nafiz Gürman ve Refik Şevket İnce Mahallelerinde çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, vatandaşların da takdirini topluyor.

Bayraklı Belediyesi ilçenin her noktasına dokunarak yaşanılabilir kent anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların önerilerini de dikkate alan belediye ekipleri yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Emek Mahallesi 7200/7216 ve çevresindeki sokaklarda asfaltlama çalışmaları yapıldı. Nafiz Gürman Mahallesi 7111/1 sokak ve Kubilay Caddesi üzerinde ise parke çalışması yapan Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri burada kaldırım düzenlemeleri yaptı. Refik Şevket İnce Mahallesi’nde de kaldırım yenileme ve asfaltlama işleri tamamlandı. Refik Şevket İnce mahalle muhtarı Hasan Çelik, mahalle sakinleri adına Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a teşekkür ederek, yapılan tüm çalışmaların takdir kazandığını ve ilçenin çehresinin değiştiğini söyledi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Emek Mahallesi muhtar vekili Ziyaettin Erol, mahalle sakinlerinin çalışmalardan duyduğu memnuniyetini ifade etti. Evlerinin önündeki yolların bakım ve onarım işlerinin düzenli olarak yapıldığını belirten vatandaşlar ise, “Yapılan çalışmalardan oldukça memnunuz. Çocuklarımız rahatça sokakta oyun oynayabilecek” dedi.

VATANDAŞLARIMIZIN ÖNERİLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Belediyelerin görev sınırları içinde yer alan her alanda her noktaya ulaştıklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Göreve gelir gelmez ilçemizdeki sıkıntıları gidermek için kolları sıvadık. Fen İşleri ekiplerimiz bu anlamda yoğun bir çalışma yürüttü, yürütüyor. Çalışmalar yapılırken vatandaşların öneri ve görüşleri bizim için gerçekten önemli. Onları dinledikten sonra harekete geçiyoruz. İlçemizin çehresi her geçen gün değişiyor. Vatandaşın bu hizmetlerden memnun olması ise bize güç katıyor” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.