Bayraklı’da kadınlar için spor seferberliği!
Bayraklı Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda düzenlediği ücretsiz Tae-Bo dersleriyle kadınları spora davet ediyor. Dersler, Salı ve Perşembe günleri saat 09.00’da alanında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşiyor.
MEDYA EGE - Bayraklı Belediyesi, sağlıklı yaşamı teşvik etmek ve kadınların spora erişimini artırmak amacıyla ücretsiz spor etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda, Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen Tae-Bo dersleri, Bayraklılı kadınlardan yoğun ilgi görüyor.

Bayraklı Belediyesi tarafından organize edilen dersler, Salı ve Perşembe günleri saat 09.00’da, alanında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştiriliyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan Tae-Bo dersleriyle, kadınların hem fiziksel hem de mental olarak güçlenmesi hedefleniyor.
Kardiyo ve savunma sporlarının bir araya geldiği Tae-Bo antrenmanları; kondisyon artırma, stres azaltma ve sağlıklı yaşam alışkanlığı kazandırma açısından önemli katkılar sağlıyor. Enerjik müzikler eşliğinde yapılan dersler, katılımcılara keyifli ve motive edici bir spor ortamı sunuyor.

Bayraklı Belediyesi yetkilileri, sporun her yaştan kadın için ulaşılabilir olması gerektiğini vurgulayarak, düzenlenen bu tür etkinliklerle hem sağlıklı bireyler hem de daha dinamik bir toplum oluşturmayı amaçladıklarını ifade etti. Tüm kadınlar, spor yapmaya ve hareketli bir yaşama adım atmaya davet edildi.
Bayraklı Belediyesi’nin kadınlara yönelik spor ve sağlıklı yaşam projelerinin önümüzdeki süreçte de artarak devam edeceği belirtildi.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.