Bayraklı’da kadro değişikliği!

Bayraklı’da kadro değişikliği!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, belediye kadrosunda değişikliğe gitti.

Özel Kalem, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri, Basın, Yayın ve Halkla ilişkiler, Sosyal Yardım, Kültür, Muhtarlık İşleri ve Ruhsat Müdürleri görevlerinden alındı, yerlerine yeni isimler atandı.

Bayraklı BelediyeBaşkanı Serdar Sandal, göreve geldikten sonra belediye kadrosunda herhangi bir değişim yapmamış ve “biraz bekleyip, öyle değerlendireceğim” demişti. Sandal; bugün belediyedeki bazı müdürleri görevlerinden alarak yerlerine yeni isimleri atadı.

KARASU GERİ GELDİ!
31 Mart yerel seçimleri öncesi CHP’den Urla Belediye Başkan aday adayı olmak için Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevinden istifa eden Jale Gönüslü Karasu yerine Cansu Uçar atanmıştı. Uçar, görevinden alarak Kent Tarihi ve Tanıtım birimine düz memur olarak atandı. Karasu, yeniden Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak atandı. Karasu, aynı zamanda belediyenin yeni özel kalem müdür vekili oldu.

KÜLTÜR VE SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLERİ DE GİTTİ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a yakın olan Kültür Müdürü Selin Orhan muhtarlık müdürlüğünde düz memur, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Sakine Akyüz ise Kütüphane Müdürlüğü’ne düz memur oldu. Belediyenin yeni Kültür Müdürü Selda Arslan, sosyal Yardım İşleri Müdürü ise eski Muhtarlık Müdürü Ayşe Şanlı oldu. Muhtarlık Müdürü ise Ertuğrul Ersan oldu. Ruhsat Müdürü Hatice Acer de görevinden alındı. Yeni Müdür ise Ahmet Ceren olarak belirlendi. Temizli İşleri Müdürü görevden alındı yerine Burak Soner görevlendirildi.  

Öte yandan Park ve Bahçeler Müdürü aynı zamanda Başkan Yardımcısı olan Gamze Eraslan'ın müdürlüğü gitti. Belediyenin yeni Park ve Bahçeler Müdürü Ziraat Yüksek Mühendisi Seyfi Küçük oldu. 

Sakiye Akyüz, Selin Orhan ve Cansu Uçar görevlerinden alındı. 

ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ BAYSEM’E GİTTİ!
Karabağ döneminde Özel Kalem Müdürü olan Çağla Kadakal ise belediyenin dershanesi BAYSEM’de görevlendirildi. Sandal’ın önümüzdeki günlerde yeni değişikliklere imza atacağı bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.