Bayraklı'da Matematik ve Zeka Oyunları Parkı için geri sayım başladı

Bayraklı'da Matematik ve Zeka Oyunları Parkı için geri sayım başladı

Bayraklı Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan, İzmir'in ilk Matematik ve Zeka Oyunları Parkı'nın açılışı için geri sayım başladı.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediyesi tarafından hayata geçirilen, İzmir’in ilk Matematik ve Zeka Oyunları Parkı’nın çalışmalarında sona gelindi. Yakın zamanda açılması planlanan ve Mansuroğlu Mahallesi’nde 17 bin 915 metrekarelik alanda çalışmaları yürütülen parkta, çocukların eğlenirken öğrenmeleri hedeflendi. Bu kapsamda parka 26 adet zeka oyunları ekipmanı ve dijital oyun birimleri montajı yapıldı. Çeşitli türlerde ağaç, çalı ve çiçekler kullanılarak peyzaj düzenlemesi gerçekleştirildi. Parkın içinde çeşitli etkinlikler ve dinlenme amaçlı da kullanılabilecek amfi alanı oluşturuldu. Modern görünümü, yürüyüş yolları, yeşili, oyun grupları ve kafeteryasıyla ‘Matematik ve Zeka Oyunları Parkı’ yepyeni bir cazibe alanına dönüştürüldü.

Belediye Başkanı Serdar Sandal, sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir video paylaşarak şu notu düştü:

"Bayraklımıza İzmir’in ilk, Avrupa'nın en büyük Matematik ve Zeka Oyunları Parkı’nı kazandırdık. Çok yakında açıyoruz. Her şey yarınlarımız olan çocuklarımız ve gençlerimiz için…"

202372135921420.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.