Bayraklı'da vatandaşlar özel hastane kalitesinde hizmet alıyor

Bayraklı'da vatandaşlar özel hastane kalitesinde hizmet alıyor

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, belediyenin sağlık hizmetlerine ilişkin bir açıklama yaparak, son 4.5 yılda 125 bin kişiye sağlık hizmet verdiklerini söyleyerek, sağlık hizmetlerinin kalitesine dikkat çekti.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı kliniklerden son 4,5 yılda 125 bin vatandaş ücretsiz sağlık hizmeti aldı.

Belediye Başkanı Serdar Sandal, sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımı ile, vatandaşları bilgilendirdi.

bayrakli-belediye-baskani-serdar-sandal-dan-esnafa-can-suyu-amp.jpg

Başkan Sandal "Sağlığınız bizim için önemli! Her şeyin başı sağlık parolasıyla çıktığımız bu yolda, son 4.5 yılda 125 bin kişiye sağlık hizmeti verdik. Sağlık evlerimizde sunduğumuz hizmetlerle her zaman yanınızdayız..." cümleleri ile sağlık hizmetlerine verdikleri öneme değindi.

2023111711330817.jpg

Verilen hizmetler kapsamında; muayene, enjeksiyon, pansuman, tansiyon ve açlık kan şekeri ölçme gibi poliklinik hizmetlerinden 17 bin kişi faydalandı. 65 bin diş muayenesi gerçekleştirildi. Kliniklerde 12 bin dolgu, 5 bin diş temizliği, 10 bin de diş çekimi yapıldı.

20231117113259561.jpg

HASTALAR EVLERİNDE ZİYARET EDİLDİ

Bayraklı sınırları içinde yaşayan yaşlı veya yatalak hastalar da evlerinde ziyaret edildi. Ücretsiz sağlık hizmetleri kapsamında belediyeye bağlı doktorlar 7 bin hastayı evlerinde ziyaret etti.

Öte yandan yaşlı, yatalak veya engelli bireylere yönelik hizmetlerini aralıksız sürdüren Bayraklı Belediyesi, 9 bin hastayı da evlerinden alıp çeşitli hastanelere nakletti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.