Bayraklı’da Zabıtası sahada: Kaldırım işgaline müdahale

Bayraklı’da Zabıtası sahada: Kaldırım işgaline müdahale

Bayraklı Belediyesi, kaldırım işgallerine karşı denetimlerini sürdürüyor. Esnaf uyarıldı, işgaller kaldırıldı. Başkan İrfan Önal, “Yasal çerçevede gerekeni yapıyoruz. Esnaftan duyarlılık bekliyoruz” dedi.

Bayraklı'da trafiğin yoğun olduğu bölgelerde yaya ve araç geçişini engelleyen iş yerlerine göz açtırmayan Zabıta ekipleri, son olarak Adalet Mahallesi 288. sokakta denetim gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği çalışmalarda, kaldırımlar ve yol kenarlarında bulunan duba, saksı, bidon ve benzeri işgal unsurları titizlikle kaldırıldı. Yaya ve araç geçişini engelleyen tüm iş yerleri uyarıldı. Yapılan ihtarları dikkate almayan işletmelere ise cezai işlem uygulanacağı bildirildi. Çalışmalar sırasında bölgedeki vatandaşlar da uygulamadan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

bayraklida-kaldirim-isgallerine-gecit-yok-3.jpeg

KENT ESTETİĞİNİ VE VATANDAŞLARIN GÜVENLİĞİNİ KORUMAYA KARARLIYIZ

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "Bayraklı'da kent estetiğini korumak, yayaların güvenliğini sağlamak ve kamusal alanların işgalini önlemek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kaldırımların yayalara, yolların ise araçlara ait olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Kaldırımları ve yolları işgal eden tüm unsurlara karşı yasal çerçevede gerekli işlemleri yapıyoruz. İşgaller tespit edildiğinde anında müdahale ediyoruz; tekrar eden ihlallerde ise cezai işlem uygulamaktan geri durmayacağız. Tüm esnaf ve işletme sahiplerinden bu konuda duyarlı olmalarını bekliyoruz. Kentimizde yaşayan her vatandaşın güvenli ve rahat bir şekilde ulaşım sağlaması için denetimleri düzenli aralıklarla sürdüreceğiz ve benzer uygulamaları tüm bölgelerde kararlılıkla devam ettireceğiz" dedi.

bayraklida-kaldirim-isgallerine-gecit-yok-2.jpeg

bayraklida-kaldirim-isgallerine-gecit-yok-7.jpeg

bayraklida-kaldirim-isgallerine-gecit-yok-1.jpeg

bayraklida-kaldirim-isgallerine-gecit-yok-6.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.