Bayraklı Belediyesi'nden bin öğrenciye beslenme desteği!

Bayraklı Belediyesi'nden bin öğrenciye beslenme desteği!

Bayraklı Belediyesi, okul çağındaki çocukların beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için başlattığı Bayraklım Kart Projesi kapsamında bu yıl da bin ilkokul ve ortaokul öğrencisine birer öğün beslenme desteği verdi.

Eğitim alanındaki yatırımları ve başarılarıyla fark yaratan ve ilkokul ile ortaokul öğrencilerinin beslenme ihtiyacını dikkate alan Bayraklı Belediyesi, “Bayraklım Kart” projesiyle, ilçede önemli bir ihtiyacı daha karşıladı. Bu kapsamda Bayraklı sınırları içinde yaşayan ihtiyaç sahibi 1000 öğrenciye günlük bir öğün destek veren belediye, alışveriş kartına yüklenen ücretler ile öğrencilerin kantinlerden alışveriş yapmasını sağlıyor. Multinet A.Ş. ile işbirliği içinde sürdürülen proje kapsamında, Bayraklı Belediyesi tarafından bakiyesi yüklenen isme özel alışveriş kartları öğrencilere dağıtıldı. Okul çağındaki çocuklar, anlaşmalı okul kantinlerinden günlük olarak alışveriş yapma imkanına kavuştu.

bayraklidan-1000-ogrenciye-beslenme-destegi-3.jpeg

SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Sağlıklı nesiller yetiştirmek ve geleceğimizi güvence altına almak hepimizin sorumluluğunda. Bu nedenle Bayraklım Kart Projesi sayesinde öğrencilerimizin ihtiyaç duydukları öğünlere ulaşmasını önemsiyor, dengeli beslenmenin önünü açıyoruz. Hiçbir çocuğumuzun gıda ihtiyacından geri kalmasını istemiyoruz. Bunun için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

bayraklidan-1000-ogrenciye-beslenme-destegi-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.