Bayraklılı Muhtarlardan Başkan Sandal'a destek!

Bayraklılı Muhtarlardan Başkan Sandal'a destek!

19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliğinde Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın ve bazı bürokratların halay çektiği videoların sosyal medyada hedef gösterilmesine Bayraklılı Muhtarlar  tepki gösterdi.

Bayraklılı Muharlar adına sosyal medya hesabından açıklama yapan İsmail Balıkçı şunları belirtti;

"19 ekim muhtarlar günü vesilesi ile yılda sadece “1” gün bize özel hissettirilen bir günde belediye başkanımız sayın Serdar SANDAL’ın çok güzel halay çektiğini daha önce bildiğimiz için ısrarımızı kırmayıp sadece yöresel halayı bilen bürokratları ile (7 kişi) 2 dakika süren halay çektiği video sosyal medya haberlerine yansımış ve bizleri üzmüştür.

Alana girerken personellerce covid önlemleri alınmıştır.Hepimiz yapılan miting ve düğünleri bilmekteyiz ve bizler sadece belirli kişiler katılım sağlayıp sadece birkaç kişi ile başkanımızdan bu halayı ısrarla rica etmişizdir. Bizleri kırmadığı ve risk aldığı için belediye başkanı ve bürokratlarımıza hem teşekkür ediyor hem de ısrarımızdan dolayı özür diliyoruz.

Yılda 1 defa biz bize sohbet edebildiğimiz bu günde işlerimiz değil kişiliklerimizle dostane bir tavırla bir arada olduğumuz bu zamanların sosyal medyada gündem olması için çaba sarf edilmesine üzülüyoruz. Belediye başkanı, bürokratlar, Meclis üyeleri ve yakınlarına teşekkür ediyor haksız linç girişimi karşısında sn.Serdar SANDAL’ın aslında mağdur edildiğini bu sebeple de yanında olduğumuzu bildirmek istiyoruz."
08898b17-df9b-4e55-9f51-0d1bff53ecd4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.