Bayraklılıların yardımları tırlarla depremzedelere taşınıyor

Bayraklılıların yardımları tırlarla depremzedelere taşınıyor

Bayraklı Belediyesi, afet bölgesine gönderilen yardım tırlarıyla depremzedelere umut oldu.

Depremden etkilenen 10 ilde yürütülen çalışmalara Türkiye’nin her yerinden destekler çığ gibi büyürken Bayraklı’da da yardım seferberliği sürüyor.

bayrakli-belediyesinin-yardim-tirlari-umut-oluyor-4.jpeg

Depremin olduğu ilk günden itibaren ilçe genelindeki gönüllülerin de destekleriyle gece gündüz yardım toplayan ekipler, yüzbinlerce temel ihtiyaç malzemesini deprem bölgelerine ulaştırdı. 10’un üzerinde tır, toplanan yardımları karayoluyla afet bölgesine taşırken, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği halinde deniz ve hava ulaşımıyla da on binlerce yardım malzemesi bölgeye gönderildi.

bayrakli-belediyesinin-yardim-tirlari-umut-oluyor-1.jpeg

Başta çadır, konteyner ve uyku tulumu olmak üzere, ısıtıcı, battaniye, bebek bezi, mama, su, hijyen malzemeleri ve gıda ürünlerinin toplanarak depremzedelere ulaştırılmaya devam edileceği belirtildi.

bayrakli-belediyesinin-yardim-tirlari-umut-oluyor-3.jpeg

DESTEKLER SÜRECEK

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Dayanışmamızı her geçen gün büyütüyoruz. Bu acı hepimizin ve bu zorlu günleri de el birliğiyle atlatacağız. Yaralarımızı birlikte saracağız. Yüzyılın en büyük felaketini yaşayan yurttaşlarımıza elimizden ne geldiğince destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.