Bayraklı’nın karikatürlerine yoğun ilgi

Bayraklı’nın karikatürlerine yoğun ilgi

Bayraklı Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncü kez düzenlenen ulusal karikatür yarışmasında dereceye giren karikatürler kültür merkezleri ve kütüphanelerde sergilenmeye devam ediyor.

Birbirinden başarılı eserleri ilgiyle takip eden vatandaşlar çalışmalara tam not veriyor. Bayraklı’da “iç ve dış göçler (mülteciler)” konulu karikatür yarışmasında ödül kazanan ve sergilenmeye değer görülen eserler ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Dereceye girenlere ödüller dağıtılmasının ardından birbirinden değerli eserler Bayraklı’nın kültür merkezlerinde 2 ve kütüphanelerinde ise 5 farklı grup halinde sergilenmeye başladı. Bayraklı Belediyesi'nin ulusal çapta düzenlediği ve yoğun ilginin olduğu yarışmaya 202 çizer 310 eserle katılmıştı.
 

KARİKATÜRLERİN SERGİLENECEĞİ YERLER
 

7-28 Aralık arasında – 75'inci yıl, İhsan Alyanak, Postacılar İsmet İnönü Kültür Merkezlerinde ve Atatürk Açık Hava Tiyatrosu'nda sergilenecek karikatürler, 4 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında da ilçe kütüphanelerinde ziyaretçilerle buluşacak. Detaylı bilgiye 0 (232) 477 20 00 telefon numarasından ulaşılabilecek.
 

SANATA DESTEĞİMİZ SÜRECEK
 

Bayraklı Belediyesi olarak bu yıl 3'üncü kez karikatür yarışması düzenlediklerini ve yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Karikatür sanatının devam etmesi, insanların özgürce kalemlerini oynatabilmesi için bu yarışmamızı sürdüreceğiz. Karikatürlerin her biri görülmeye değer. Birbirinden başarılı çalışmalar var. Elimizden geldiğince yanlarında olmaya çalışıyoruz. Sanata ve sanatçıya desteğimiz sürecek” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.