Bayraklı’ya Serdar Sandal'dan kentsel dönüşüm müjdesi

Bayraklı’ya Serdar Sandal'dan kentsel dönüşüm müjdesi

Belediye Başkanı seçildiğinden bu yana, Bayraklı'daki kentleşme için önemli adımlar atan Belediye Başkanı Serdar Sandal, gazetemize özel açıklamalarda bulunarak, Bayraklılara bir kentsel dönüşüm müjdesi daha verdi.

MEDYA EGE - Göreve geldiğinden bu yana İzmir'in Kalbi Bayraklı sloganı ile, Bayraklılara daha konforlu ve modern bir yaşam sunan Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçedeki kentsel dönüşüme ilişkin gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

whatsapp-image-2023-11-23-at-10-09-40.jpeg

"İZMİR'İN KALBİ BAYRAKLI DAHA GÜZELLEŞİYOR"

Cengizhan hattında gerçekleştirilecek yeni kentsel dönüşüm çalışmalarına dikkat çeken Başkan Serdar Sandal, " 60 hektar alanın tamamının bir bütünsellik içerisinde dönüştürülmesini çok önemsiyoruz. Burada artık ulaşım problemini kendi içinde çözmüş bir yapıdan bahsediyoruz. Artık Bayraklı'ya baktığımızda çağdaş, modern bir Bayraklı göreceğiz" dedi.

whatsapp-image-2023-11-23-at-10-09-45.jpeg

Başkan Sandal öte yandan vatandaşların kentsel dönüşümden memnuniyetini ise "Kentsel dönüşümde vatandaş belki de ilk defa belediyenin önünde. Bizim iknamıza gerek yok, onlar bizden talep ediyorlar" cümleleri ile dile getirdi.

whatsapp-image-2023-11-23-at-10-09-44-1.jpeg

Başkan Sandal sözlerini "İzmir’in kalbi Bayraklı artık daha görünür olacak" cümleleri ile sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.