Bayram tatili yolunda biri sizi gözetledi! Haber: Selcan Öztürk

Bayram tatili yolunda biri sizi gözetledi! Haber: Selcan Öztürk

İzmir’in  bir çok bölgesinde drone kullanılarak yapılan trafik kontrolleri, bu sefer bayram mesailerini  kolaylaştırdı.

İzmir’de Ramazan bayramı tatilini Ege sahillerinde geçiren vatandaşlarımızın dönüşü sürerken, can ve mal güvenliğini sağlama amacı ile Emniyet Genel Müdürlüğünün "Trafik kazalarını önleme planı" adı altında İzmir’in  bir çok bölgesinde drone kullanılarak yapılan trafik kontrolleri, bu sefer bayram mesailerini  kolaylaştırdı.

Çeşme,Seferihisar ve Menderes gibi tatil bölgelerinin rağbet gördüğü bölgelerde ve çoğu beldenin trafik kontrolleri, İl Emniyet Müdürlüğü trafik denetleme ekipleri ve jandarma ekipleri tarafından yapıldı.Şehir içi trafiğin aksamaması için önlemler alınırken,drone kullanımı iş gücünü kolaylaştırdı. Dijital dünyanın sağlamış olduğu bu kolaylık bayram süresince trafik kontrollerine kesintisiz devam etti.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, bayramda da denetimlerini sürdürdü. Ekipler; Çeşme, Torbalı, Seferihisar, Menemen ve Menderes ilçelerinde sıkı bir denetim gerçekleştirirken, denetimlerde drone da kullanıldı. Ekipler trafik kurallarını ihlal eden sürücülere para cezası kesilirken, sürücülere de daha dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulunuldu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.