Bayramda Çalışan Personelle Bayramlaştı

Bayramda Çalışan Personelle Bayramlaştı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü Şeker Bayramı'nda çalışan personeli mesaisi başında ziyaret ederek selamlaştı.

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Ramazan Bayramı’nda görevinin başında olan hizmet birimlerini ziyaret etti. Manisalıların huzuru ve mutluluğu için özveriyle çalışan personele teşekkür eden Güzgülü, tüm çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı.

Ramazan Bayramı’nda mesai yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı daire başkanlıklarını ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, personelin bayramını kutladı. Başkan Vekili Güzgülü’ye Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun da eşlik etti. 

İlk Ziyaret İtfaiyeye
Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, ilk ziyaretini İtfaiye Daire Başkanlığı’na yaptı. İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül ve itfaiye personeli tarafından karşılanan Güzgülü, personelle tek tek tokalaştı ve Ramazan Bayramlarını kutladı. Zor bir görev yürüten itfaiye personelinin, aynı zamanda kutsal bir görev üstlendiğinin de altını çizen Başkan Vekili Güzgülü, “Her türlü yangında, kazada canını hiçe sayarak görev yapan İtfaiye personelimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu. 

Birimleri Tek Tek Gezdiler
Başkan Vekili Mehmet Güzgülü daha sonra Şehzadeler ilçesinde bulunan MASKİ Su Arıza birimini de ziyaret etti.  Güzgülü, burada MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu tarafından karşılandı. Görev başındaki personelin tek tek elini sıkan Güzgülü, iyi bayramlar dileklerini ileterek, görevlerinde başarılar diledi. Başkan Vekili Güzgülü daha sonra, Zabıta Daire Başkanlığı’nı ziyaret etti. Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra ve Zabıta personeli tarafından karşılanan Güzgülü, “Halkımızın huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla görev yapan Zabıta personelimize çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 

‘Tüm Birimlere Teşekkür’
Son olarak Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı Ulaşım Koordinasyon Merkezi’ni (UKOME) ziyaret eden Başkan Vekili Güzgülü, burada da Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz ve ekibiyle bayramlaştı. Vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesini temenni eden Güzgülü,” Bu anlamda itina ile çalışan tüm birimlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.