"Bayramdan Sonra AK Partide İhraç Başlayacak"

"Bayramdan Sonra AK Partide İhraç Başlayacak"

AK Parti'de ihraçlar bayramdan sonra başlayacak

Hürriyet gazetesi yazarı ve hükümete yakınlığıyla tanınan Aldükadir Selvi köşesinde bugün bayramdan sonra AK Parti'de ihraçların yaşanacağını öne sürdü. İşte Selvi'nin o yazısından kesitler:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılan Bakanlar Kurulu'nda gündem maddelerinden biri, FETÖ'yle mücadele kapsamında kamudan ihraç edilenlerdi.
Hürriyet yazarı Selvi, ihraç edilenler arasında mağduriyetinin giderilmesini isteyenler için bir itiraz mekanizması oluşturulmaya çalışıldığını kaydederken Başbakan Yardımcısı Nuretttin Canikli'nin "haksız yere ihraç edildiği tespit edilenlerin aynı yöntemlerle görevine iade edileceği"  sözlerine yer verdi.

Peki bu itiraz kanalları ne olacak ve nasıl işleyecek, mağdur olduğunu düşünenler nereye itiraz edecekler?
Selvi şöyle diyor:"İtirazları incelemek üzere illerde valilikler, Ankara’da ise Başbakanlık bünyesinde bir birim oluşturulacak. İtirazlar buralara yapılacak. KHK ile ihraç edilenler KHK ile geri dönecek. Ancak henüz bu birimler oluşturulmadı. Bayramdan sonraki ilk işlerden biri bu olacak."

İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI İHRAÇ EDİLECEK
Selvi yazısında "AKP içindeki FETÖ'cülerle" ilgili ise şu bilgiyi verdi: "Cuma günü Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında yapılan AK Parti MYK toplantısında da gündem maddelerinden biri bu konuydu. Haber vereyim, birkaç küçük ilçenin belediye başkanı önümüzdeki günlerde FETÖ’den ihraç edilecek."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.