Bayramlar Geleceğimizdir

Bayramlar Geleceğimizdir

İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Birol Özkardeşler Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Dernek Başkanı Birol Özkardeşler kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

Ülkemiz ve milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren,milli ve manevi duyguların zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha cok hatırlandığı Ramazan Bayramı'nın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar; sevgi, paylaşma, dayanışma ve barış gibi insana en çok yakışan değerlerin bir arada yaşanması halinde, hayatın nasıl güzelleştiğini görmemize vesile olan, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemizi sağlayan çok özel günlerdir.

9-036.jpg

Milletçe pandemi gölgesinde kutladığımız bu Ramazan Bayramı'nda fiziki olarak alınan tedbirler nedeniyle bir araya gelemeyeceğiz. Ama bu sevinçlerimizi,ortak paydada buluştuğumuz güzellikleri yaşamamıza engel olamayacaktır. Bizi biz yapan değerlerimizin gücünü pandemi bile azaltamayacaktır.

Bu özel ve mübarek günleri dolu dolu yaşamayı temenni ederken , ülkemizin, Makedonya ve Balkanlardaki tüm soydaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık ve huzur içinde tüm İslam Aleminin birlik ve beraberlik dolu nice bayramlara ulaşmasını diliyorum.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.