Bayramlaşmada Barış Vurgusu

Bayramlaşmada Barış Vurgusu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke ve CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel Güzelbahçe Belediyesi personelinin bayramını kutladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke ve CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, Güzelbahçe Belediyesi çalışanları  ile bayramlaşma yaptı.

Belediye Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşmada konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, “Bu kanlı gidişattan kurtuluşun tek yolu CHP iktidarı. Bu iktidardan kurtulmadıkça, bu terör bitecek gibi görünmüyor. CHP halkın umudu haline gelen tek partidir. Eşitlik, adalet ve barış içinde yaşayacağımız bir Türkiye’yi umut ediyoruz, bunu da ancak CHP iktidarı hayata geçirecektir. Cumhuriyeti yeniden inşa ederek güzel bir gelecek için terörü besleyen AKP düzenine son diyoruz” dedi.


CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel de  “Acılar içinde bayrama giriyoruz. Büyük acılar yaşıyoruz. Maalesef bayram yapacak durumda değiliz. Ölümlerin olmadığı, şehit vermediğimiz  barış içinde yaşayacağımız  bayramlar diliyorum” diye konuştu.

“İÇİMİZDEN BAYRAM YAPMAK GELMİYOR”
Güzelbahçe Belediye Başkanı  Mustafa İnce de ülkenin çok zor günlerden geçtiğini belirterek, “Her gün bir- iki, üç-beş şehit haberi alıyoruz. Geçen bir yıl içerisinde meydana gelen olaylarda 500’ü aşkın şehit verdik, yüzlerce insanımız hayatını kaybetti. Binlerce  insanımız yaralandı. Artık barış içinde yaşamak, acısız, terörsüz, kavgasız bayramlar görmek istiyoruz. Ülkemizin her yerinin İzmir’deki gibi, Güzelbahçe’deki gibi barış ve huzur içinde olmasını temenni ediyoruz” dedi.

CHP İlçe Başkanı Kazım Çam  da “Ülkede yaşanan acı olaylar nedeniyle içimizden bayram yapmak gelmiyor” dedi.
Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı bayramlaşmada sendika temsilcileri de konuşma yaptı, başkan İnce’ye teşekkür etti, baklava ve çiçek verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.