Baytekin: Sivil toplum kuruluşlarının sesi kulağı olacağız

Baytekin: Sivil toplum kuruluşlarının sesi kulağı olacağız

Yerel seçim öncesi ziyaretlerini hız kesmeden sürdüren CHP Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin, STK'ları ziyaret ederek; "Tüm Sivil toplum kuruluşlarının sesi kulağı olacağız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin, 2024 yerel seçimleri öncesinde Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

whatsapp-image-2024-01-03-at-17-13-56-1.jpeg

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Torbalı Şubesi Başkanı Ahmet Demir ve yönetimini, Torbalı Kars Ardahan Iğdır İlleri Kültür Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Özkan Altun ve yönetimini ve Torbalı Konyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Vurur ve yönetimini ziyaret eden Yıldırım Baytekin, ’’Bizler Torbalı’da yaşayanlar olarak ortak kaderi ve ortak geleceği paylaşıyoruz. O yüzden Torbalı’yı ortak akılla şeffaf ve katılımcı bir anlayışla yönetmeye talibiz. Tüm sivil toplum kuruluşlarının sesi kulağı olacağız’’ dedi.

whatsapp-image-2024-01-03-at-17-13-56-2.jpeg

"Torbalı’da ortak aklı geliştireceğiz" diyerek yola çıktıklarını ifade eden Baytekin, “Uzun yıllardır birbirimize güvenerek, severek, sayarak, huzur içerisinde bir arada yaşadığımız Torbalı’da, bu şehre değer katan herkesi ayrı ayrı renkler olarak görüyor ve bu renkleri de muhafaza etmek istiyoruz. Bunu ortak akılla, katılımcı bir anlayışla yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bizler Torbalı’da yaşayanlar olarak ortak kaderi ve ortak geleceği paylaşıyoruz” diyen Baytekin , “Torbalı’da tüm gücümüzle hizmet etmek için yola çıktık. İlçemiz adeta ülkemizin bir mozaiği. Burada kardeşlik bağımız oldukça kuvvetli, bizler bu bağı daha da güçlendirmek istiyoruz. Burada hepimizin ortak paydası Torbalı’dır. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu.

whatsapp-image-2024-01-03-at-17-13-56.jpeg

"HER ZAMAN TORBALI’DAN YANA OLACAĞIZ"

Baytekin, ortak akla önem vereceklerini bu önem doğrultusunda sıklıkla tüm sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceklerini ifade etti. Dernek üyelerine “Her zaman Torbalı’dan yana olacağız” diyen Baytekin, önce aday sonra halkımızın desteğiyle Belediye Başkanı olduğumuzda biz de bu kapsamda Torbalıyı daha yaşanabilir hale getirmek için büyük bir uğraş içerisinde olacağız. Yönetim anlayışımız gereği bu çalışmaları tek başımıza yapmayacağız. Torbalı’da yaptığımız bütün çalışmaları işlerimizi, kaynaklarımızı, çoğu zaman aklımızı da birleştirerek sizlerin görüşlerini de işin içine katarak ortak akılla, şeffaf ve katılımcı bir anlayışla bu kentin tamamında büyük bir değişim ve dönüşüm yaşatacağız” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-01-03-at-17-13-55.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.