BBP İzmir Milletvekili adayları partililerle buluştu

BBP İzmir Milletvekili adayları partililerle buluştu

Büyük Birlik Partisi (BBP) İzmir milletvekili adayları Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde bayramlaşma ve aday tanıtımı programı düzenledi.

BBP İzmir milletvekili adayı Erdem Öksüz, partinin tarhinde ilk kez baraj sorunu yaşamadan seçimlere gideceğinin önemine değinerek, "Bize sempatisi olan ama baraj nedeniyle oyum boşa gider kaygısı taşıyan algının artık böyle bir mazereti yok. Alperenlerin grubunun olduğu bir mecliste terör örgütü uzantıları nefes dahi alamaz." dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) İzmir milletvekili adayları Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde bayramlaşma ve aday tanıtımı programı düzenledi.

Balçova Yaşam Park tesislerindeki Barbaros Salonu'nda düzenlenen etkinliğe İzmir milletvekili adayları ve çok sayıda partili katıldı. Adayların tek tek tanıtıldığı programda söz alan BBP İzmir 1. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı Erdem Öksüz, partililerin Ramazan bayramını tebrik ederek, "Milletvekili adaylarımızla birlikte yaptığımız bu bayramlaşma programına katılmanızla bizlere şeref verdiniz. Rabbimin nice bayramları hep birlikte kardeşliğimizi birliğimizi koruyarak nasip etmesini diliyorum. Seçim dönemlerinde dinimize, devletimize, vatanımıza, milletimize, ülkemizin istiklalini, milletimizin istikbalini önceleyen ve malını, vaktini, naktini bu uğurda harcayan tüm siyasilere destek olmak durumundayız. Biz bu duyguların içerisinde Büyük Birlik Partisi'nin içinde bu seçim döneminde adaylığımızı koyup milletin huzuruna çıktık." diye konuştu.

-001.jpg

ALPERENLERİN OLDUĞU YERDE NEFES ALAMAZLAR

Partililere gösterdikleri yoğun ilgiden ötürü teşekkür eden BBP'li Erdem Öksüz, "Geçtiğimiz dönemde sayın genel başkanımız Mustafa Destici, rahmetli Muhsin başkanımızdan sonra ilk kez bizi Meclis'te temsil etti. Bizim ve milletin gözünde terör örgütü PKK'nın uzantılarını Meclisi terk ettirecek konuşmalar yaptı. Genel Başkanımız Destici, kürsüden konuşma yapacağı zaman bu vatan hainleri salonu terk etti. Allah nasip ederse, Büyük Birlik Partisi grubunu kuracak şekilde seçimlerden çıkarsa bu vatan hainlerine nefes alacak yer bırakmayacağız. Biz bu inançla ve kendimize olan güvenimizle yola çıktık ve bu işe baş koyduk. Sizlere ve milletimize sözümüz olsun. Alperenlerin olduğu yerde kimse vatanın bölünmez bütünlüğüne laf edemez. Al bayrağın altında bir ve beraber yaşamanın dışında cümleler kuramaz. Kimse her karışı şehit kanıyla sulanmış bu toprakların üzerinde hayal kuramaz. Şehit liderimizin dediği gibi; O kurdukları hayalleri onlara zindan ederiz. Yine Muhsin Başkan'ın dediği gibi kan dökmesini seven bir millet değiliz. Ama söz konusu vatansa dünyanın şah damarını keseriz. Mecliste güçlü bir şekilde temsil edilme hakkını Allah bizlere nasip etsin. Sizlerin de gayretiyle Cumhur İttifakı içinde, pusulada Büyük Birlik Partisi'ne mührü basacağız. Önce Türkiye'de sonra tüm mazlumların yaşadığı coğrafyada fark edilecek işler yapacağız." dedi.

BARAJ PROBLEMİ YOK

İttifak çatısı altında BBP'nin 30 yıllık tarihinde ilk kez seçim barajı konusunda sorun yaşamayacağını ifade eden BBP İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Erdem Öksüz, "Sizlere de hak veriyorum. Daha önce Rahmetli Muhsin Başkan'ın döneminden bu yana seçim barajı sorunu vardı. Vereceğimiz oylar boşa gider diye BBP'ye oy verilmedi. Ama herkesin gönlünde Muhsin Yazıcıoğlu sevdası vardı. Ülke genelinde bunları yaşadık. Bu kez en farklı seçime girdiğimiz dönemdeyiz. İttifaklar içine girdiğimiz için baraj sorunu kalmadı. 30 yılda ilk kez böyle bir şansımız var. Verilen oyların baraja takılıp boşa gitmesi gibi bir bahane artık yok. Bu konuyu seçim bölgelerinde çok iyi anlatmalıyız. Bizim sempati alanımızın çok altında bir oy alıyorduk. O oy verme hasretinin giderilmesine sebep olacağız. Benim canım bir Mehmetçiğin canından kıymetli değil diyen Mustafa Destici'ye oy vermenin gururunu yaşatacağız. Bu seçimler BBP'lilerin ve BBP'ye sempati besleyen insanların en rahat çalışabileceği seçimler olacak. Bunu insanlara anlatmamız gerekiyor." şeklinde konuştu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da kutlayan BBP İzmir 1. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı Erdem Öksüz, salonu dolduran partililerle tek tek bayramlaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.