BBP İzmir'de 30 ilçeden aday çıkarıyor

BBP İzmir'de 30 ilçeden aday çıkarıyor

31 Mart yerel seçimine kendi adayları ve amblemiyle katılan Büyük Birlik Partisi'nde İzmir adaylarını belirleme çalışmalarında sona gelindi.

Seçim çalışmaları kapsamında İzmir, Uşak, Aydın ve Denizli'de seçim sürecinde sorumlu koordinatör olarak görevlendirilen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Recep Tufan partisinin İzmir il başkanlığını ziyaret etti.

30 İLÇEDE ADAYLARIMIZLA SAHADAYIZ

İzmir'in 30 ilçesinde 30 belediye başkanı adayı çıkarak BBP 'de hem belediye başkanı adaylığı hem de meclis üyesi adaylığı başvuruları sürüyor.

2024 yerel seçimlerine kendi adaylarıyla katılacaklarının altını çizen BBP Genel Başkan Yardımcısı Recep Tufan, "İzmir'deki il başkanlığımızla birlikte aday başvurularını değerlendirdik. Değerli il başkanımız Erdem Öksüz ve yönetim kurulu üyeleri ilçe ilçe tüm verilere ve kriterlere hâkim. Çalışmalarımızın sonucunda belirlediğimiz tüm adaylarımızı kamuoyuna kısa süre içinde duyuracağız. İzmir'in tüm ilçelerinde adaylarımızla sahada olacağız." diye konuştu.

bbp-izmir.jpeg

HAFTAYA ADAYLAR AÇIKLANACAK

Partisinin son seçimlerde aldığı oy oranında artış olduğunu söyleyen BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz ise, "Şehit liderimiz Muhsin Başkan'ın ayak izlerine basarak ilerliyoruz. İlçe ilçe adaylarımızı önümüzdeki hafta tanıtacağız. Parti çizgimiz ve duruşumuz çok net. Millete hizmet etmeyi Hakka yaklaşma aracı sayan bir bakışla tüm İzmirli hemşerilerimizin 31 Mart seçimlerinde oyuna talibiz. Bu bağlamda adaylarımızı belirliyoruz. Seçim çalışmalarında BBP'nin yüz akı olan adaylarımızla sokak sokak çalışacağız. Partimize ve genel başkanımız Mustafa Destici'ye gönül veren tüm İzmirli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

bbp-izmir1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.