"BBP yeni üye sayısında Türkiye birincisi"

"BBP yeni üye sayısında Türkiye birincisi"

Büyük Birlik Partisi Konak İlçe Başkanlığı çok sayıda parti üyesinin katılımıyla 1'inci Olağanüstü Kongresini Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi'nde gerçekleştirdi.

Parti ekonomik politikalarında ağırlığı olan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, BBP'nin yüzde 300 oranında üye sayısı artışıyla Türkiye'de ilk sırada olduğunu söyledi. Alfatlı, "Eksik ve yanlış gördüklerimizi söylüyoruz. Vatandaşımızın lehine olabilecekleri ifade ediyoruz. Bunları da yetkililerle paylaşıyoruz. Ancak, hiçbir zaman çözüm önerisini üretmediğimiz ve sunmadığımız hiçbir konu üzerinden de vatandaşlarımızın duygularını ve ihtiyaçlarını siyaset malzemesi yapmıyoruz." diye konuştu.

bbp-izmir-2.jpg

İZMİR'DE DE BBP'YE BÜYÜK İLGİ VAR

Büyük Birlik Partisi (BBP) İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz ise, parti yapılanması ve teşkilatlanmasında değişimlerin kaçınılmaz olduğunu ifade ederek kapalı ilçe başkanlıklarının tek tek açıldığını söyledi. Son dönemde BBP'ye olan ilginin İzmir'de ciddi bir artış yaşadığını sözlerine ekleyen BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, "Önceki günlerde yeniden yapılanma ve teşkilatlanma aşamasında kapalı olarak bulunan Gaziemir ilçe teşkilatının kuruluşu tamamladık. Bugün kongresini gerçekleştirdiğimiz Konak ilçemiz kapalı bir ilçeydi. Önce kurulum için Cengiz Baştürk başkanımıza yetki belgesi verdik. Kurulumun ardından bugün seçilmiş bir başkan olarak görevine devam ediyor. BBP İzmir'de büyük ilgi görüyor. Partimizi anlatmaya, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun kurduğu davamızda bayrağı bir adım ileri götürmeye devam edeceğiz. 600 aktif üyemizin sayısı kısa sürede 1500’e çıktı. Camiamıza ve milletimize hayırlı olması dileğiyle." diye konuştu.

Kongreye BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüzün yanı sıra BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, BBP MKYK üyesi Uğur Karaca, BBP MKYK üyesi İsmail Hakkı Bakır, BBP MKYK üyesi Hasan Uslu, BBP MKYK üyesi Kadir Taş, BBP Manisa İl Başkanı Mustafa Ahmet ve çok sayıda partili katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum