Bebeğinizi Pişiğe Karşı Mustela Uzmanlığı ile Koruyun

Bebeğinizi Pişiğe Karşı Mustela Uzmanlığı ile Koruyun

Bebeklerin bakımı ve sağlığı bütün ebeveynler için önemlidir. Ancak bebeğin temizliğine ve bakımına ne kadar dikkat edilirse edilsin zaman zaman bazı problemler ortaya çıkabilir.

Karşılaşılan bu problemlerden biri olan pişik, bez bölgesinin sürekli kapalı kalmasına ve buna bağlı oluşan havasızlığa, dışkının bebek cildi ile temasına ve bebeklerin hassas cilt yapısına bağlı olarak deride kızarıklık olarak kendini gösteren bir cilt problemidir. Gerekli önlemler alınarak bebeklerin pişiğe karşı korunması gerekir. 
Çözüm: Vitamin Bariyer 123 Pişik Önleyici Krem 
Anne-Bebek cilt bakımı konusunda en güvenilir markalar arasında yer alan Mustela, her bez değişiminde kullanıma uygun %98 doğal kökenli içeriğe sahip Vitamin Bariyer 1.2.3 Pişik Kremi ile etkili ve yüksek toleranslı bir cilt bakımı sunmaktadır. Vitamin Bariyer 1.2.3 Pişik Kremi içeriğindeki Avokado Perseose cildi rahatlatırken, Alkasya Oxeoline cildi korur ve Ayçiçeği Yağı Distilatı cildi destekler. Dermatolojik ve pediatrik gözlem altında hipoalerjenik olarak test edilen ürün, parfüm ve paraben içermez. Doğumdan itibaren güvenle kullanılabilir.
 

Fiyat Bilgisi 
50 ml 34,90 TL
100 ml 59,90 TL

MUSTELA HAKKINDA
Fransız Expanscience Laboratuarları'nın Anne Bebek cilt bakım markası olan Mustela, 60 yılı aşkın süredir yenidoğanlar, bebekler, çocuklar, hamilelik öncesi ve sonrası dönemi için; bebekler, gebeler ve yeni annelere yönelik cildin özel tüm ihtiyaçlarına yenilikçi dermo kozmetik ürünler geliştirmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.