Bebeklere Özel kutu!

Bebeklere Özel kutu!

İzmirli bir üretici olan Guerra Deri bu boşluğu dolduracak yeni tasarımlarını BabyBox ismiyle, bebek hediyesi arayanların beğenisine sunmuş durumda.

“Yeni doğum yapmış bir tanıdığımızın ziyaretine gidiyorsak aklımıza gelen ilk hediye özel tasarımlı bir çikolata kutusudur. Ancak, standart çikolata kutusu tasarımlarından onlarca seçenekle karşılaşsak da bebek için tasarlanmış kutular yok denecek kadar azdır.”

 Aynı zamanda el yapımı oluşu da bu çikolata kutusunun değerini bizler için biraz daha artırıyor. Çünkü günümüzde üretim teknolojileri öyle gelişti ki, artık her ürün kullan at felsefesine uygun üretilmeye başladı. Böyle olunca el yapımı ürünler özellikle hediyelik eşya sektöründe önemlerini artırırken pek çok tasarımcı da uzun ömürlü üretimler yapabilmek için bu alana yöneldi.

Erkek ve kız bebekler için iki renk seçeneğine sahip Baby Box’lar, aslında birer çikolata kutusu. Fakat üzerindeki süsleri çıktıktan ve çikolatalar bittikten sonra memory box, yani hatıra kutusuna dönüşmeleri için tasarlanmış. Günümüzde kullanımı her geçen gün artan ve hayatlarımıza girmeye başlayan memory boxlar, özellikle yeni doğan bebeklerin özel eşyalarını, ona ait bir kutuda saklamak için kullanılıyor. Doğum bilekliği, ilk patiği, emziği ya da fotoğrafları yıllarca bu kutuda saklanıyor. Eski zamanları anlatan büyükler, onların zamanında her şeyin sağlam ve uzun ömürlü olduğunu söylerler. Baby Box’lar da uzun yıllar atılmadan kullanılacak hediyeler arayanlar için tasarlanmış. Tasarımlardaki bir başka özellik ise üzerindeki tüm ikon ve harflerin doğal malzemelerden üretilmiş ve ağır metal içermeyen su bazlı boyalarla, elde boyanmış olması.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.