BECKER, 100 yaşında

BECKER, 100 yaşında

Bina otomasyonu ve akıllı ev sistemleri üreticisi BECKER Antriebe GmbH 100 yaşında…

1921 yılında Hessen eyaletine bağlı Sinn kentinde Emil ve Adolf Becker tarafından küçük bir atölyede faaliyetlerine başlayan BECKER, bugün sektöründe dünyanın en güçlü ve güvenilir markaları arasında başı çekiyor.  1965 yılına kadar endüstriyel faaliyetlere yoğunlaşan şirket, bu tarihten itibaren çok önemli bir atılım yaparak kapı motorları ve endüstriyel uygulamalar için kontrol üniteleri geliştirmeye ve üretmeye başladı.  1971 yılında ürün yelpazesine panjurlar ve güneş koruma sistemleri için tüp motorları ekleyerek yeni bir atılıma imza atan BECKER, bugün Almanya’nın dışında 17 ülkede şirket yapılanması olan global bir şirkete dönüştü. 

GLOBALDE 100’ÜNCÜ, TÜRKİYE’DE 10’UNCU YIL 

Global olarak 100’üncü yılını geride bırakan BECKER, 40 yıldır ürünleri ile yer aldığı Türkiye pazarında, yüzde yüz Alman sernmayeli şirket yapılanmasında 10 yılı geride bıraktı.  2021 yılı itibarıyla sayıları 400’ü aşan bayi ağı ile Türk ekonomisine değer katmaya devam ettiklerini kaydeden BECKER Türkiye Genel Müdürü Erdinç Yazganoğlu, Türkiye’nin ve Türk ekonomisinin geleceğine olan güvenlerini her zaman koruduklarını belirtti. 

Türkiye’de faaliyet gösteren binlerce Alman şirketi gibi kanunlara ve kamu otoritelerine saygılı olarak faaliyetlerini artarak sürdürdüklerine dikkat çeken Yazganoğlu, şu değerlendirmeyi yaptı: 

“Türk ekonomisine olan güvenimizi ve inancımızı koruyor; büyüme ivmesini ve yüksek potansiyelini dikkatle izliyoruz. Ürünlerimizle panjur ve gölgelendirme sektöründe faaliyet gösteren firmalarımızın yaptıkları ihracata değer katıyoruz. Bugün pandeminin yarattığı etkiye rağmen, ekonomide yaşanan sıkıntılarımızın uzun soluklu olmayacağını ve piyasaların denge noktasına kısa sürede ulaşacağını düşünüyoruz. Türkiye’nin enflasyon ve faizlerdeki artışa kalıcı ve yapısal çözümler getirildiği takdirde, bu süreçten hızla çıkarak sürüdürülebilir büyüme trendini yakalanacağını görüyoruz. Hangi sektörde olursa olsun Türkiye’ye yatırım yapan herkesin kazanacağına inanıyoruz.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.