Becker Antriebe’nin kriz formülü hazır!

Becker Antriebe’nin kriz formülü hazır!

Yeni tip Korona virüs salgınında kapatılan ilk işletmeler kafe ve restoranlar olurken, bu durum gölgelendirme sektörünü de olumsuz etkiledi.

Becker Antriebe’nin Türkiye Genel Müdürü Erdinç Yazganoğlu, Türkiye çapında yaklaşık 400 bayi ile hizmet verdiklerini hatırlatarak, bu dönemde işleri zarar gören bayilerine her türlü kolaylığı sağladıklarını söyledi. 

100 bine yakın çalışanın istihdam edildiği sektördeki işletmelerin büyük çoğunluğunun kısa çalışma sistemine geçtiklerini vurgulayan Yazganoğlu, “Sektörümüzün en yoğun tempoda çalışmaya başladığı Mart-Nisan döneminde bu salgının yaşanması hepimiz için şanssızlık oldu. Ancak bu dönemde hem çalışanlarımızın sağlıklarını korumak hem de işletmelerimizi ayakta tutmak zorundayız. Bayilerimizi, ülkenin dört bir yanına ulaşan kılcal damarlarımız olarak görüyoruz. Dolayısıyla onlarla iyi günde kötü günde beraberiz. Birbirimize destek oluyor, elimizden gelen her türlü desteği sağlıyoruz. Bu zor günleri el ele vererek aşacağız. Yurt içi pazara yönelik ürün tedariğinde hiçbir sıkıntımız yok. İşimizin başındayız. Türk ekonomisinin dinamik yapısıyla kriz sonrasında kayıplarını hızla telafi edeceğini düşünüyoruz” 

“KRİZ SONRASI GELECEK ERTELENMİŞ TALEBE HAZIR OLALIM”

Tüm dünyayı evlerine kapatan Korona virüs salgını geçtikten sonra, sektörün büyük bir ertelenmiş taleple karşı karşıya kalacağına dikkat çeken Becker Türkiye Genel Müdürü Erdinç Yazganoğlu, “İşçisi ve işvereni ile tüm şirketlerimiz bu talebe hazır olarak ayakta kalabilmeli” dedi. 

Becker’in de sosyal mesafe ve hijyen kurallarını tavizsiz uygulayarak çalışmalarına devam ettiği bilgisini veren Yazganoğlu, şu değerlendirmeyi yaptı: 

“Haziran ayına kadar bu sürecin sönümleneceğini ve ticari hayatın yavaş yavaş eski hâline geleceğini öngörüyoruz. Bu dönemde bayilerimiz ile birlikte ayakta kalmamız, işletmelerimizi ve çalışanlarımızı kaybetmememiz kritik önemde. Devletin sağladığı destek ve kolaylıklara çok teşekkür ediyoruz.  Dünyayı adeta kilitleyen salgının en kısa zamanda biterek dünyanın normale dönmesi en büyük dileğimiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.