BECKER AR-GE’SİNDEN YEŞİL BİNALARA “SOLAR KİT”

BECKER AR-GE’SİNDEN YEŞİL BİNALARA “SOLAR KİT”

Alman bina otomasyonu ve akıllı ev sistemleri üreticisi Becker Antriebe, son yıllarda yapılarda hızla yaygınlaşan enerji tasarrufuna ve çevreye duyarlı sistemlere entegre yeni ürününü, tüm dünya ile eş zamanlı olarak Türkiye’de de kullanıma sundu.  

Güneş paneli ile desteklenen ve Ar-Ge çalışması tamamıyla Becker’e ait olan “Becker Solar Kit” ile ölçeği ne olursa olsun tüm yapıların koruma, kapatma ve gölgelendirme sistemleri elektrik şebekesinden bağımsız kontrol edilebiliyor. 

TEK ŞARJ İLE 100’DEN FAZLA ÇALIŞTIRMA 

Solar Kit ile ilgili bilgi veren Becker Türkiye Genel Müdürü Erdinç Yazganoğlu, “Ürünlerimizi üretir ya da geliştirirken, ‘insanların yaşamlarını nasıl daha konforlu hâle getirebiliriz sorusundan’ hareket ediyoruz. Konutlar için hayati önem taşıyan bu sistemlerde zahmetli kablolama işlerini tamamıyla ortadan kaldırdık. Bir güneş paneli, DC sürücü, şarj edilebilir pil ve gerekli kurulum aksesuarlarından oluşan Solar Kit, doğrudan gölgelendirme sistemlerine entegre edilebiliyor. Kompakt tasarımı sayesinde, güneş paneli sistemin üzerine kolayca monte edilebilirken; var olan sistemlere de kolayca entegre olabiliyor ve şebekeden bağımsız olarak tek pil şarjı ile yüzden fazla çalışma döngüsü sağlayabiliyor.” dedi. 

Ekolojik sürdürülebilirlik ve modern bina otomasyonunun, akıllı ev çözümlerinin ayrılmaz bir parçası olduğunu hatırlatan Erdinç Yazganoğlu, Becker Solar Kit’in modern otomasyon teknolojisi, kaynak tasarrufu sağlayan yapısıyla; yüksek düzeyde konfor talep eden tüketicilerin taleplerini karşıladığını sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum