BECKER SPOR’DAN “ÖZEL ÇOCUKLAR”A 23 NİSAN SÜRPRİZİ

BECKER SPOR’DAN “ÖZEL ÇOCUKLAR”A 23 NİSAN SÜRPRİZİ

Becker Spor, Bornova Özel Eğitim Kurumları’nda eğitim gören özel çocuklarla birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

 

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’ni lider tamamlayarak, Süper Lig yolunda play off maçlarına hazırlanan Bornova Becker Spor, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Bugüne kadar zihinsel engelli çocuklar, kanser tedavisi gören çocuklar, ihtiyaç sahibi çocuk ve yaşlılar ile down sendromlu çocuklara yönelik başarılı projelere imza atan Becker Spor, Bornova Özel Eğitim Kurumları’nda eğitim gören çocuklara 23 Nisan coşkusu yaşattı.

Becker Spor Kulübü Sosyal Projeler Koordinatörü Burcu Kebir’in öncülük ettiği organizasyona aileleriyle birlikte katılan çocuklar, animatörler eşliğinde gönüllerince eğlendi.

“HER ÇOCUK KUTLAMALI”

Türkiye’nin ulusal değerlerine sıkı sıkıya sarılması gereken bir dönemden geçtiğini vurgulayan Burcu Kebir,  “Ulusal egemenliğimize kavuştuğumuz günü çocuklara bayram olarak armağan eden Atatürk’ümüzü ve cumhuriyetimizin önemini çocuklarımıza çok iyi anlatmalıyız. Bugün Bornova Özel Eğitim Kurumları’ndaki özel çocuklarımızla bu bayram coşkusunu yaşadık ve onlara Atatürk’ün ülkemiz için ne anlam ifade ettiğini anlattık. Onları kendi çocuklarımızdan ayırt etmiyoruz.  Gelir seviyesi, sosyal statüsü ne olursa olsun tüm ailelerin bu bayramın önemini çocuklarına anlatmaları ve kutlamaları gerektiğine inanıyoruz. Atatürk’ün deyişi ile ‘Kimsesizlerin kimsesi’ olan Cumhuriyetimiz, bugünün çocuklarının bilinçlenmesi ile güvenli yarınlarına ulaşacak” dedi.  

Türk bayrakları ile Onuncu Yıl Marşı’nı büyük bir coşkuyla söyleyen çocuklar, 23 Nisan’a özel hazırlatılan pastayı Burcu Kebir ile birlikte kesti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.