Becker, “Taşa dokunun, iyi gelecek”

Becker, “Taşa dokunun, iyi gelecek”

24. MARBLE – Uluslararası Doğaltaş ve Teknoloji Fuarı kapsamında gerçekleşen Sektörel Deneyimler etkinliğine katılan www.stone-ideas.com internet gazetesi yöneticisi Peter Becker, “Doğal taşa dokunmak bize iyi geliyor” diye konuştu.

28 Mart Çarşamba günü başlayan 24. MARBLE – Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na dünyanın dört bir yanından katılım oldu. Fuar’da gerçekleşen etkinlikler de yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgisiyle gerçekleşti. Sektörel Deneyimler etkinliği, doğal taş konusunda yayınlanan www.stone-ideas.com adlı internet sitesinin yöneticisi Alman Peter Becker’i konuk etti. Doğal taşın insani duygulara iyi geldiğini belirten Becker, doğal taşın fonksiyonel kullanımı hakkında konuştu. 

Bize iyi geliyor 
 

Doğal taşlar üzerinde yürümenin, doğal taşları ellemenin insani duygulara bir hayli iyi geldiğini dikkat çeken Becker, “Taşa dokunmak bize iyi geliyor. Doğal taştan üretilen ürünler bize iyi geliyor. Arkadaşlarımdan birisi hayatta gördüğüm en kötü araba kullanan insanlardan. Mesela ışıklarda falan insanlarla kavga ediyor. Ama eline bir taş aldığında bütün kötü enerjisi gidiyor, sakinleşiyor. Enerji yönetimi ile problemimiz olduğunda taş size iyi hisler verebilir. Otellerde resepsiyonlar hep taştan yapılır. Gördüğünüz ve ellediğinizde bu size iyi hisler veriyor. Odanıza geldiğinizde orada da çok güzel bir taş olabilir. Bu farkında olmadan sizi rahatlatıyor. Taş sakinleşmek için kullanılabilir” dedi. 

Günlük yaşam için üretmeliyiz 
 

Becker, 1960’lı yıllardan bu yana doğal taşa şekil verildiğini, yıllar içinde de bunun yöntemlerinin değiştiğini söyledi. Günlük hayatta kullanılabilecek tasarımların hayata geçmesi gerektiğini belirten Becker “ Artık taş sektörünün büyümesi, erişkin olması ve pazara dönüşmesi için çalışmak gerekiyor”dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.