BECKER’DEN FASILLI CUMHURİYET KUTLAMASI

BECKER’DEN FASILLI CUMHURİYET KUTLAMASI

Bornova Becker Spor, bu sefer de yaşlıların yüzünü güldürdü.

Bornova Becker Spor, bu sefer de yaşlıların yüzünü güldürdü. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı huzurevinde yaşlılarla birlikte kutlayan Bornova Becker Spor, Becker’in Antalya Bayilerinden Medo Tente desteği ile bir sosyal sorumluluk projesini daha hayata geçirdi. 28 Ekim Cuma günü Özel Bornova Emek Huzurevi’nde “Yaşlılar Etkinliği” düzenleyen Bornova Becker Spor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93. Yılı Emek Huzurevi’nde coşkuyla kutladı.

Bugüne kadar yaptığı sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekleyen Bornova Becker Spor, büyüklerini unutmadı. Becker’in Antalya’daki bayilerinden “Medo Tente”nin desteği ile gerçekleştirilen etkinlikte, huzurevi sakinlerinin hem keyifli vakit geçirebilmeleri hem de sevecekleri bir organizasyon içinde yer almaları amaçlandı. Bu amaç doğrultusunda 28 Ekim günü huzurevinde fasıl etkinliği düzenlenerek, Cumhuriyet Bayramı kutlaması yapıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte; büyükler, kendilerine dağıtılan Türk Bayrakları ile şarkılara eşlik ederken, ortaya çıkan görüntü görülmeye değerdi. Cumhuriyet hakkında uzun uzun sohbet eden sakinler, Atatürk’ün sevdiği şarkılara da hep bir ağızdan eşlik ederek, Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygıyla anma fırsatı buldu. 

Bornova Becker Spor Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Kebir; “Yaptığımız projelere bir yenisini eklemenin verdiği mutluluğu yaşıyoruz. Herkesin annesi babası çok özeldir. Bu düşünceden yola çıkarak, huzurevlerindeki değerli büyüklerimizle de ilgilenmek istedik. Onların en sevdiği faaliyetlerden birinin Türk Sanat Müziği dinlemek olabileceğini düşündük. Huzurevi müdürümüzün de desteği ile bu etkinliğimizi gerçekleştirerek, değerli büyüklerimizin keyifli vakit geçirmelerini sağladık. Onları böyle mutlu görmek, gerçekleştirdiğimiz projenin ne kadar doğru olduğunun en büyük kanıtı oldu. Cumhuriyet Bayramı coşkusunu hep birlikte yaşadık. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını hep birlikte andık. Her 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasının bir öncekinden daha coşkulu olmasını diliyorum.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.