BECKER’İN KIZLARI, ZÜBEYDE ANA’NIN HUZURUNDA

BECKER’İN KIZLARI, ZÜBEYDE ANA’NIN HUZURUNDA

Becker 35 Albatros Spor Kulübü’nün, İzmir Genç Kız Müsabakaları’nı 2’inci sırada tamamlayarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan basketbolcuları, Anneler Günü’nde Ulu Önder Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ı Karşıyaka’daki kabrini ziyaret ederek b

 

Türkiye Kadınlar Basketbol 2’inci Ligi’nde mücadele veren Becker Kadın Basketbol Takımı’nın

7-15 Mayıs tarihleri arasında Muğla’da Birinci Lige yükselme mücadelesi verdiğini anımsatan Antrenör Murat Irkın, Genç Kız Takımı’nın ise ablalarının izinden yürüyerek, gelecek yıllarda kulübü daha büyük başarılara taşıyacağını söyledi.

0c478d93-3321-4fe9-a9e8-35b505f2aaa0’ün, annesini İzmirliler’e emanet ettiğini anımsatan Irkın, “Bir anne tüm dünyayı değiştirebilir sözünü gerçeğe dönüştüren, en büyük Türk anası, hepimizin annesi Zübeyde Hanım’ı ziyaret ederek, manevi hatırası önünde saygıyla eğildik ve ruhuna dualarımızı okuduk. Basketbolcu kızlarımız, Atatürk devrimlerine yürekten bağlı çalışarak, imkân tanındığında Türk kadınının sporda ne kadar başarılı olabildiğini herkese gösterdiler. Bu ziyaret, kızlarımıza bu imkânı tanıyan Ata’mızı dünyaya getiren ve hepimizin bir ana olarak benimsediği Zübeyde Hanım’a bir teşekkür anlamına da geliyor” dedi.

Becker 35 Albatros’un Genç Kız Takımı, İzmir Genç Kız Müsabakaları’nı 2’inci sırada tamamlayarak İzmir’i Türkiye Şampiyonlarında temsil etmeye hak kazandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.