Bedia Akartürk Ödemiş'te Konser Verdi

Bedia Akartürk Ödemiş'te Konser Verdi

Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk, hemşehrileriyle kurtuluş coşkusunu yaşadı. Ödemişliler türkü dolu bir gece yaşadı.

Ödemiş'in kurtuluş etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bedia Akartürk konseri, 8 Eylül Cuma akşamı 125. Yıl Kültürpark’ta yapıldı. Konsere Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Beydağ Kaymakamı Gürkan Üçüncü, Kiraz Kaymakamı Emin Kaymak, Belediye Başkan eşi Nevin Badem, Belediye Başkan Vekili İsmail Dadal, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Konserde birbirinden güzel türküler seslendiren Bedia Akartürk’e, izleyiciler zaman zaman eşlik ederek, tempo tuttular.

 

Konser sonunda konuşma yapan Belediye Başkan Vekili İsmail Dadal; “Belediye Başkanımız A.Mahmut Badem, Başkanımızın İzmir’deki programlarına katılmak üzere aramızda olamadı. Sizlere selamını iletiyorum. Kurtuluş coşkumuzu bir haftadır çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Ödemişli hemşehrimiz Bedia Akartürk ile  bu coşkumuzu taçlandırıyoruz. Kendisinie çok teşekkür ederiz” dedi. Kaymakam Celil Ateşoğlu yaptığı konuşmada; “Ödemişli olarak ne övünseniz azdır. Bu topraklarda yetişen, Türkiye ve Avrupa’da ismini çok iyi şekilde duyuran Bedia Akartürk hanımefendiyle gurur duyuyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
Daha sonra Belediye Başkanı eşi Nevin Badem, Bedia Akartürk’e çiçek takdim etti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.