Bedriye Tunçsiper, öğrencileri İzmir Demokrasi Üniversitesi'ne davet etti!

Bedriye Tunçsiper, öğrencileri İzmir Demokrasi Üniversitesi'ne davet etti!

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Bedriye Tunçsiper, tercih yapacak üniversite öğrencilerini, İzmir Demokrasi Üniversiteli olmaya davet etti.

Medya Ege- İzmir'in seçkin üniversitelerinden biri olan İzmir Demokrasi Üniversitesi öğrencilere pek çok imkan sağlıyor. İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Bedriye Tunçsiper, üniversitenin gelişmişliği hakkında bilgi verdi.

fzbk2lzxwau1xvd-1.jpg

Üniversitenin özelliklerinden bahseden İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Bedriye Tunçsiper, "Ailemizin yeni üyelerini bekliyoruz. Güçlü ve dinamik akademisyen kadroyla, tüm derslerin alanında uzman ve yetkin hocalarıyla birebir ders alma imkanı sunuyoruz. Öğrencilerimize sağladığımız staj imkanları, mezun olduktan sonra öğrencilerin istihdam alanlarına odaklı olmak. Şehrin merkezinde, sosyal donatı alanlarıyla çevrelenmiş okuma imkanı veriyoruz. TSE belgeli güvenli kampüs belgesine sahip kampüs alanı ile 75 farklı öğrenci kulüplerinden oluşan zengin çeşitliğiyle kültürel yaşama sahibiz. Avrupa Birliğine bağlı bir çok üniversitelerle, 114 Erasmus Antlaşması ve Uluslararası Hareketlilik İmkanı sağlıyoruz. 18000 adet döküman, zengin okuma ve çalışma alanlarına sahip kütüphanesi, Yök Engelsiz Üniversite Kampüs alanını barındırıyoruz" açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.