Beğendiğiniz Gönderilerin Listesine Bu Yöntemle Ulaşabilirsiniz

Beğendiğiniz Gönderilerin Listesine Bu Yöntemle Ulaşabilirsiniz

Instagram'ın diğer sosyal medya uygulamalarından farklı olarak çift tık ile gönderi beğenme özelliği var.

Bu durum, sunduğu bu kolaylığın yanı sıra yanlışlıkla beğenme gibi bazı dezavantajlara da sebep olmaktadır. Çeşitli virüsler ve takipçi uygulamaları da kullanıcıların bilgisi dâhilinde olmadan çeşitli paylaşımlar yapmakta veya gönderi beğenmektedir. Bu kullanıcılar bu gönderilere ulaşmak isteyebilir. Bazı kullanıcılar ise sadece beğendikleri bazı gönderilere tekrar ulaşmak ister. Instagram bu duruma olanak sağlamaktadır.
 

Instagram Nedir?
 

Instagram popüler sosyal paylaşım sitelerinden yalnızca bir tanesidir. Son zamanlarda en çok kullanılan paylaşım sitelerinden de biridir. Kullanıcılarının istedikleri kişilerle fotoğraflarını paylaşmalarına olanak sağlar. 2010 yılının Ekim ayında Kevin Systrom ve Mike Krieger tarafından kurulan Instagram ilk olarak sadece Iphone ve Apple'da kullanılabilirken 2012 yılında Android'de de kullanılmaya başlanmıştır. Kısa sürede çok fazla artan kullanıcı sayısıyla Facebook'un dikkatini çekmiş ve 2012 yılında Facebook'a satılmıştır. Bu olaydan sonra kullanıcı sayısı daha da katlanarak artmaya devam etmiştir. Sürekli güncelleme yapılan Instagram son olarak çok popüler olan hikâye özelliğini 2016 yılında bünyesine eklemiştir.
 

Beğendiğiniz Gönderilerin Listesine Ulaşma
 

Çok basit birkaç işlemle beğenilen gönderilere ulaşmak mümkündür. Yapılması gereken ilk şey gönderilere ulaşmak istenilen hesapla Instagram uygulamasında oturum açmaktır. Daha sonra sağ alt köşede bulunan profil bölümüne giriş yapılmalıdır. Profil bölümünde kullanıcı bilgileri ve paylaşılan gönderiler görünür. Bu sayfanın sağ üst köşesinde alt alta üç nokta bulunur, bu kısma basarak seçenekler bölümüne ulaşılır. Bu bölümde hesap ayarları, profil düzenleme, şifre değiştirme, hikaye ayarları gibi çeşitli düzenlemeler vardır. Hesap başlığının altındaki yedinci başlıkta beğendiğin gönderiler adlı bir bölüm bulunur. Bu bölüme giriş yapılarak beğenilen fotoğraflara ulaşılabilir.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.