BEGOS 2018'e merhaba dedi

BEGOS 2018'e merhaba dedi

BEGOS'tan muhteşem yeni yıl karşılaması

Konumu ve kusursuz altyapısıyla İzmir'in en sorunsuz OSB'lerinden birisi olan Buca Ege Organize Sanayi Bölgesi (BEGOS), Kaya Thermal Otel'de düzenlediği geceyle "2018'e merhaba" dedi.

Gecede, BEGOS'ta faaliyet gösteren firma sahiplerinin yanı sıra Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Engin Bişar, KOSGEB İzmir Güney Müdürü Mustafa Çanakçı, EBSO Yönetim Kurulu  Üyesi Ateş Demirkalkan, Işın Yılmaz, EİB Koordinatör Başkan Yardımcısı Emre Kızılgüneşler, OSBDER ve Gebze OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, İstanbul Birlik OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Telli, İzmir Terziler ve Konfeksiyonclar Odası Başkanı Mevlüt Turun, EGSD Başkanı Atınç Abay ve MTK Sitesi Başkanı İsmail Sadi Doğan yer aldı.

Yeni yıl yemeğinin açılış konuşmasını yapan BEGOS Yönetim Kurulu Başkanı Şener Kırıkkaya geçmişte İzmirli tekstilciler tarafından kooperatif olarak hayata geçen BEGOS'un şimdiki OSB kimliği alana kadar emeği geçen tüm üyelere teşekkür etti. 

“2018’den umutluyuz”

Özellilkle 2017'nin ikinci yarısında dolar ve Euro'nun önlenemez yükselişiyle birlikte sanayicilerin oldukça zor günler geçirdiğini vurgulayan Şener Kırıkkaya, "Her yeni yıla girerken olduğu gibi 2018'in de başta ülkemize ve tüm iş dünyasına hayırlı olmasını diliyorum. Savaşların olmadığı özellikle Türkiye'nin etrafındaki coğrafyada yaşanan olayların son bulduğu barışın hakim olduğu bir dünya temenni ediyorum" diye konuştu. 

İzmirli sanatçı Sedat Yüce'nin sahne aldığı gecenin sonunda tüm üyeler, konuk OSB başkanları, oda ve dernek başkanları yeni yıl pastasını hep birlikte kesti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.