Bekçi Gündüz, son yolculuğuna uğurlandı

Bekçi Gündüz, son yolculuğuna uğurlandı

Kınık'ta görev yapan Çarşı ve Mahalle Bekçisi Mehmet Emin Gündüz, geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanarak, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Soma-Savaştepe Karayolu Yağcıllı yol ayrımı mevkiinde Çarşı ve Mahalle Bekçisi Mehmet Emin Gündüz iradesindeki otomobil, karşı şeritten Soma istikametine doğru seyir eden kamyon ile çarpıştı. Meydana gelen kazada, araçta sıkışan Çarşı ve Mahalle Bekçisi Mehmet Emin Gündüz, 110 ekiplerince araçtan çıkarılarak, Soma Devlet Hastanesine kaldırıldı. Soma Devlet Hastanesinden, Celal Bayar Üniversitesi Hastanesine sevk edilen Gündüz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

61331f1c32727.jpeg

Merhum Çarşı ve Mahalle Bekçisi Mehmet Emin Gündüz için Kınık İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen Törene, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer , Kınık İlçe Emniyet Müdürü Bayram Öğüt, Kınık İlçe Jandarma Komutanı Oral Kaymak, merhum Çarşı ve Mahalle Bekçisi Mehmet Emin Gündüz’ ün yakınları ve meslektaşları katıldı. Gündüz’ün cenazesinin bulunduğu al bayrağa sarılı tabut, Kur'anı Kerim tilaveti ve Hellalik alınmasının ardından memleketi Balıkesir İvrindi’ye götürüldü. Meslektaşlarının omuzlarında taşınan Gündüz’ün cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde memleketi İvrindi’de toprağa verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.