Bekçiler İzmir'de polis nezaretinde üst ve araç araması yaptı

Bekçiler İzmir'de polis nezaretinde üst ve araç araması yaptı

Eğitimlerini pratikle pekiştirdiler.

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yeni göreve başlayan bekçiler bölge dahilinde 16 noktada polis nezaretinde üst ve araç araması yaparak pratik yapıyorlar. 

Bayraklı ilçesinde bekçiler tarafından yapılan bu çalışmalar neticesinde araç ve üst aramalarında çok sayıda kesici delici alete rastlandı. Üzerlerinde ve araçlarında kesici ve delici alet bulunan şahıslar bölge karakollarına götürülerek haklarında işlem başlatıldı.

e7fec42e-7a1a-48a4-9615-6fabf55bcef7-001.jpg

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli komiser Ö.F.D. yaptığı açıklamada, "Yeni göreve başlayan bekçi kardeşlerimiz aldıkları eğitimle birlikte birlikte yaptığımız bu pratiklerle güçlerine güç katıyorlar. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini birlikte sağlayacağız. Kendilerine meslek hayatlarında başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu.

Polis ve bekçilerin rutin kontrolleri hakkında memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar da yaptığı açıklamada, "Güvenlik güçlerimiz birlikte çalışarak ilçemizdeki emniyeti sağlıyorlar. Yeni göreve başlayan bekçilerimizle birlikte artık ilçemizdeki polis kardeşlerimizin de yükü daha hafiflemiş durumda. Allah devletimize ve güvenlik güçlerimize zeval göstermesin" dediler.

84a525da-0260-4815-961a-48a4baed0496-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.