Bekilli Başkan Adayı Kalkanlı: Şimdi DEVA olma zamanı!

Bekilli Başkan Adayı Kalkanlı: Şimdi DEVA olma zamanı!

31 Mart'ta yapılacak Yerel Seçimlere yaklaşırken DEVA Partisi Denizli adaylarını açıkladı. Bekilli Belediye Başkan Adayı Coşkun Kalkanlı olurken, yaptığı açıklamalar ise dikkat çekti.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Ankara’da aday tanıtımını gerçekleştirdi. Gerçekleşen aday tanıtım toplantısında Denizli Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını duyurmasının ardından DEVA Partisi Denizli'de seçim çalışmalarına start verdi. Deva Partisi Denizli İl Başkanlığı ve parti üst yönetimince uzlaşmanın ardından belirlenen adaylar arasından Bekilli Belediye Başkan Adayı Coşkun Kalkanlı yaptığı açıklamalarla dikkat çekerken, “Deva kadrolarına katılmaktan ve değerli İl Başkanımız Bekir Kırar ile birlikte yol almaktan onur duyuyorum. Sayın Genel Başkan Ali Babacan’ın taktirleri noktasında, bir Bekillili olarak kendi memleketime hizmet etme şansı verilmesi beni fazlasıyla mutlu etmiştir” dedi.

“KENDİ İNSANIMA HİZMET ETMEK İÇİN DÖNDÜM”

Başkan Adayı Kalkanlı, kendinden bahsederek “1980 döneminin yarattığı karmaşık düzende, Bekilli-Üçkuyu köyünden beş yaşında gurbet yolculuğuna başladım. Eğitimlerin sonrası bir süre özel sektörde çalışma imkanı bulsam da, sonrasında İzmir Konak Belediyesi’nde kamu görevine başladım. 21 senelik Belediyecilik hayatıma, emekli olmam sebebiyle son verdim. Geçen bunca seneye rağmen, köyümle hiçbir dönem bağlarımı koparmadım. İnsanımızın hep 'Bizim Oğlan'ı olarak kaldım. Emekliliğim sonrası kendi insanıma hizmet etmek için döndüm ve bu imkanı Deva Partisi Kadrolarında buldum” şeklinde konuştu.

"ŞİMDİ BEKİLLİ'YE DEVA OLMA ZAMANI"

Açıklamalarına devam eden Kalkanlı, “Şimdi gayret zamanı, kendimizi anlatma ve Bekilli’nin denenmişlerden başkaca bir üçüncü yolun olduğunu anlatma zamanı. Bekilli’ye ‘kendine şans ver’ diyoruz. Liyakatli parti kadroları öncülüğünde yerelde kalkınma ve demokrasi olmadan ülkenin aydınlık geleceği olmayacağı bilincindeyiz. İşin ehli evladıyla Bekilli’mizin benimle yürüyeceğini ortak akılla, kollektif yönetim anlayışıyla desteklerini esirgemeyeceklerini, yarenlik edeceklerini biliyorum. Davalarına Deva olacağımızın bilincindeyiz. şimdi Bekilli’ye Deva olma zamanı” ifadelerini kullandı.

kapak.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.