BEKLE: BARINMA KONUSUNDA SOMUT ADIMLAR ATILACAK

BEKLE: BARINMA KONUSUNDA SOMUT ADIMLAR ATILACAK

Yoğun bir tempoyla seçim çalışmalarına devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge 4. sıra Milletvekili Adayı Cemal Bekle, bir günde onlarca mahalle gezdi, yüzlerce insanı dinleyerek dertlerine ortak oldu. 

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Cemal Bekle, gezilmeyen ilçe, girilmeyen mahalle bırakmamak için çalışmalarını 7 gün 24 saate yaydı. Roman vatandaşların yaşadığı sorunların başında gelen barınma konusundaki taleplerle ilgili konuşan Vekil Adayı Cemal Bekle, "Dezavantajlı bölgelerde yeterli barınma olanaklarına erişimin ve sağlıklı, yaşanabilir bir fiziksel çevre ile gerekli altyapı hizmetleri sağlanacak. Ayrıca sosyal ulaşım olanakları gözetilerek, yararlanıcıların taleplerine ve sosyal yaşamlarına uygun barınma olanaklarının sağlanması için çalışacağız" dedi. 

YAŞANABİLİR ÇEVRE

Gültepe ve Buca'da okul ziyareti gerçekleştiren Vekil Adayı Bekle, kurum yetkililerinden bilgi aldı. Gaziemir'de AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz ve ilçe teşkilatıyla birlikte esnaf ve ev ziyareti yapan Bekle'yi Çimentepe'de coşkulu bir kalabalık karşıladı. Dr. Behçet Uz Hastanesi iftar yemeğine katılan Bekle, personel, hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya geldi. Ardından Ballıkuyu mahalle sakinlerine seslenen Cemal Bekle, barınma sorunları hakkında vatandaşları dinleyerek çözüm önerilerini anlattı. Cemal Bekle, vatandaşa bu konunun takipçisi olacağının sözünü verdi. İyileştirilebilir durumdaki konutlar belirleneceğini ifade eden Bekle, "Bu konutların koşullarının iyileştirilmesi noktasındaki projelerin hayata geçmesini sağlayacağız. Sağlıksız bir çevrede, kötü koşullarda ve yetersiz özelliklere sahip konutlarda ya da geçici konutlarda ikamet eden vatandaşlarımıza sosyal konut ve yaşanabilir bir çevre sağlamayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. 

VATANDAŞ DERT YANDI 

Kuruçay'da Roman vatandaşlarla görüşen Bekle, tüm Türkiye'de gençlerin sportif faaliyetlere yönlendirilmesi konusunda çalışmalarının olacağını vurguladı. Gece saatlerinde Urla'ya geçen Vekil Adayı Bekle, Romanların yaşadığı Sıra Mahallesi Belediye Konutları'nda vatandaşlarla buluştu. Cemal Bekle AK Parti Urla İlçe Başkanı Ahmet Olgun Bilici, Urla Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Latif Özkan ve ilçe teşkilatının eşlik ettiği ziyarette, Roman vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Barınmaya yönelik problemleri anlatan vatandaşlar, Bekle'ye dert yandı. Bekle şu ifadeleri kullandı: "Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yararlanıcı hak sahiplerinin işleri, çocuklarının eğitim durumları, ulaşım sorunları ve diğer sorunları dikkate alarak sorunları çözmeyi amaçlıyoruz. Eylem planı çerçevesinde, tadilat ve tamirat gereken konutların iyileştirilmesi için gerekli koşulları oluşturmak için çalışacağız." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.