Beklenen Motorola Edge Plus tanıtıldı!

Beklenen Motorola Edge Plus tanıtıldı!

Lenovo çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Motorola uzun süredir gündemden düşmeyen Edge ve Edge Plus modellerini tanıttı. 

Mate 30 Pro ile telefon sektöründe bilinen bir kavrama dönüşen “şelale ekran” tasarımını Motorola sonsuz ekran olarak adlandırıyor. Gelin, şimdi Motorola için birçok ilke imza atan telefonun özelliklerine fiyatına yakından göz atalım.

Motorola Edge Plus özellikleri

Cihazın 6.7 inçlik AMOLED ekranı Full HD+ çözünürlük sunuyor. Çözünürlük konusunda rakiplerinin gerisinde kalıyor olsa da kavisli kenarlar, ekran deliği ve bünyesindeki parmak izi okuyucu ile dikkat çekiyor. Sol üst köşede yer alan bu delik, 25 Megapiksel çözünürlüğündeki ön kameraya ev sahipliği yapıyor. 12 GB LPDDR5 RAM ve 256 GB UFS 3.0 depolama alanı ile gelen telefon, son dönemde piyasaya sürülen diğer amiral gemileri ile benzer şekilde Qualcomm Snapdragon 865‘den güç alıyor.

Cihazın 108 Megapiksel ana kamerası f/1.8 diyaframa sahip ve OIS ile geliyor. 27 Megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekme imkanı sunan bu ana kameraya, 8 Megapiksel telefoto ve 16 Megapiksel ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor. 3x optik yakınlaştırma yeteneğine sahip olan telefonun maksimum video kayıt çözünürlüğünün 6K olması şaşırtırken, telefoto kameranın da OIS’e sahip olduğunu belirtmek isteriz. 5G desteğine sahip olan telefonun, 5000 mAh bataryası 15W hızlı şarj desteğine sahip. Motorola pilin 2 günlük kullanım için yeterli olduğunu iddia ediyor olsa da, hızlı şarj konusunda rakiplerinin gerisinde. Motorola Edge Plus fiyatı 1199 Euro olarak belirlendi ve Mayıs ayında satışa sunulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.