Beklenen WhatsApp özelliği PC’ye geliyor!

Beklenen WhatsApp özelliği PC’ye geliyor!

Yeni güncelleme ile birlikte mobil tarafta sunulan sesli ve görüntülü arama özelliği, WhatsApp Web üzerinden de yapılabilecek!

WhatsApp’ın Aramalar üzerinde çalıştığı daha önce geliştirici ekibi tarafından duyurulmuştu. Bugün WhatsApp Web 2.2043.7 güncellemesinden sağlanan yeni ayrıntılar da ortaya çıkmış oldu. WhatsApp, geliştirme beta aşamasında olsa bile önümüzdeki birkaç hafta içinde Sesli ve Görüntülü Görüşmeler özelliğini web ve masaüstü istemcisi üzerinde aktif etmeyi planlıyor.

WABetaInfo’nun paylaştığı bilgilere göre, özelliğin nasıl çalıştığını göstermek için ekran görüntüleri de paylaşıldı. Buna göre WhatsApp Web’den bir arama aldığınızda, gelen aramayı kabul edebileceğiniz veya reddedebileceğiniz bir pencere açılacak.

Aynı şekilde siz başka birini aradığınızda ise farklı bir açılır pencere çıkıyor. Pencere içerisinde mikrofon, kamera ve aramayı sonlandırma butonları yer alıyor. Sesli ve Görüntülü Arama özelliği, grup aramalarında da kullanılabiliyor.

WhatsApp Web‘in 2.2043.7 sürümünde yayınlanan ve beklenen yeni özelliklerin yakın zamanda beta sürecinden çıkıp tam sürüme geçmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.