Beklenmedik gelişme! Elbisesi üzerinden döküldü...

Beklenmedik gelişme! Elbisesi üzerinden döküldü...

Seksi model objektiflere poz verirken elbisesi kelimenin tam anlamıyla üzerinden döküldü

Müzik dünyasının en saygın ödüllerinden biri olan Brit Ödülleri dün gece Londra'da yapılan törenle kazananlara verildi. Özellikle kadın ünlüler arasında şıklık yarışının yaşandığı gecede beklenmedik ilginç gelişmeler de oldu. Model Melinda London objektiflere poz verirken elbisesi kelimenin tam anlamıyla üzerinden döküldü
Melisa London, objektiflere poz verirken üzerindeki elbisenin püsküllerinden de faydalanarak güzel görüntüler sergilemek istedi.  Ancak her dönüşünde elbisenin püsküllerinden birkaçı yerinden sökülerek kırmızı düştü. Melinda London, bu duruma önce şaşırsa da sonra hiç aldırmadan poz vermeyi sürdürdü. London'ın elbisesinden dökülen parlak püsküller de daha sonra görevliler tarafından kırmızı halıdan alındı.

8609132.jpg
Brit Ödülleri gecesinde en çok ödül kazananlar Kosovalı şarkıcı Dua Lipa ile rapçi Stormzy damgasını vurdu. Aralarında Kylie Minogue, Ed Sheeran, Hailey Baldwin, Rita Ora, Justin Tİmberlake'in de bulunduğu ünlülerin konuk olduğu geceye Hollywood'dan yayılan "Time's Up" hareketi unutulmadı. 

  Cinsel tacize ve cinsiyet eşitsizliğine karşı başlatılan harekete dikkat çekmek isteyen ünlüler kırmızı halıya ellerine aldıkları ya da yakalarına taktıkları beyaz güllerle destek verdi. 

Brit Ödülleri'nin kırmızı halısında da şıklık yarışı yaşandı. İşte gecede kıyafetleriyle ödül töreninde en çok konuşulan ünlüler.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.