Belçika’dan Karşıyaka’ya yardım eli

Belçika’dan Karşıyaka’ya yardım eli

MİSİAD Belçika temsilcileri, Karşıyaka Dayanışması Platformu’nda yer alan evleri mühürlenmiş evsiz vatandaşlara ulaştırarak dayanışmaya katkıda bulundu.

Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) temsilcileri, Karşıyaka Belediyesi ve Karşıyaka’daki STK’lar işbirliğinde pandemi koşullarında zarar gören vatandaşlar için kurulan Karşıyaka Dayanışma Platformu’nun, depremzedelere yardım etmek amacıyla başlattığı yardım çağrısına nakdi destekte bulundu. Temsilciler; Özge Soytok Bodur, Asaf Taşlıdere ve Nilayda Güler Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ı da makamında ziyaret etti. MİSİAD, Karşıyaka Belediyesi’ne 168 bin TL bağışta bulundu. Yapılan bağışın, Karşıyaka Dayanışması Platformu’nda kayıtlı bulunan evi mühürlenmiş vatandaşlara ulaştırılacağı bilgisi verildi. 

Ayrıca dernek, Karşıyaka Dayanışma Platformu’nda kayıtlı olan evi mühürlenmiş depremzedeleri ziyaret ederek her bir depremzedeye 5 bin TL olmak üzere 8 depremzedeye toplamda 40 bin TL’Lik nakti yardımı ilk elden takdim etti. Bu dayanışmanın yayılmasını ve herkese örnek olmasını amaçladıklarını dile getiren dernek yetkilileri, “Amacımız depremde zarar gören vatandaşlarımıza bir nebzede olsa yardım edebilmek ve dayanışmaya katkıda olmak. Umuyoruz ki bir daha böyle felaketler meydana gelmesin, daha güzel günlerde buluşabilelim” dedi 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.