Belediye Başkanı Cansız Mankenleri Zindana Attı!

Belediye Başkanı Cansız Mankenleri Zindana Attı!

AK Partili başkan FETÖcü ve PKK'lı olarak örgütlere soktuğu mankenleri zindana kapattırdı.

Denizli'nin ilçelerinden Kale'nin Belediye Başkanı Erkan Hayla FETÖcü ve PKK'lı olarak ikiye ayırdığı cansız mankenleri ilçedeki bir kalenin bodrum katına kapattı. 

Geçtiğimiz yerel seçimlerde AK Parti'den belediye başkanı seçilen Erkan Hayla ilçenin Bayraktepe bölgesinde yer alan bir kalenin bodrum katına PKK'lı ve FETÖcü olarak ayırdığı cansız mankenleri kapattı. Zindanlardaki şartları da düşünen düşünceli belediye başkanı Hayla, zindanlara oyuncak böcek ve fare yerleştirtti.

belediye_2421.jpg

Cansız mankenlerle mesaj

Cansız erkek mankenlere bıyık ve sakal da ekleten Hayla, zindana kadın mahkumlar da yerleştirdi. Konuyla ilgili konuşan belediye başkanı cansız mankenlerle terör örgütü üyelerine mesaj verdiğini ileri sürdü. 

FETÖ ve PKK mensupları burada yer alıyor

Başkan Hayla ülkenin birlik ve dirliğine göz dikenler için kendi hapishanelerde yer olduğunu söyleyerek FETÖ ve PKK mensuplarının o zindanda yer aldığını söyledi. Temsili hapishane ile terör örgütü üyelerine mesaj verdiğini söyleyen belediye başkanı, teröristlere sonlarının böyle olacağını gösterdiğini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.