Belediye Başkanı kendini peygamberle kıyasladı

Belediye Başkanı kendini peygamberle kıyasladı

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, canlı yayında "peygamberler gibi Şanlıurfa’ya hizmet etmek" istediğini ifade edince sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu.

AK Parti’li Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün canlı yayında sunucunun başkanlığa devam etmek isteyip, istemediği yönündeki soruyu şöyle yanıtladı; “Yani düşünün ki bu şehre kimler hizmet etti? Hazreti İbrahim Aleyhisselam hizmet etti. Hazreti Eyyüp Aleyhisselam hizmet etti. Hazreti Şuayb Aleyhisselam hizmet etti. Allahu Teala bu şehre bir hizmet şerefini verirse, cumhurbaşkanımız tenzip eder, halkımız takdir ederse elbette ki memnuniyetle hizmete devam ederiz.”

81920.jpg

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün canlı yayında kendisini peygamberler gibi hizmet istediği yolundaki açıklamasına çok sayıda kişi sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Kullanıcılar şöyle yazdı;

Eski AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Bilal Tekatlı: “Maşallah, kendini bu şehre gelen peygamberlerle bile kıyasladın ya! Yürü be Zeynel Beyazgül başkan kim tutar seni? Senin gibi milletin parasını TV kanallarına yedirerek verdiği soruları ve düzmece anket sonuçlarını kendine sorduran biri Hz İbrahim AS benzetilmez. Olsa olsa…Ne ise”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.