Belediye Başkanları teröre karşı tek yürek oldu

Belediye Başkanları teröre karşı tek yürek oldu

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesindeki askeri üslere sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 asker şehit oldu. İzmir'in belediye başkanları da terörü lanetleyerek baş sağlığı mesajlarında bulundu.

MEDYA EGE - Türkiye, dün akşam bir kez daha Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinden gelen acı haberle hüzne boğuldu.

Askeri üslere sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 asker şehit oldu.

İzmir'in belediye başkanları teröre karşı tek yürek olarak baş sağlığı mesajları yayınladı.

İşte o mesajlar:

gdqmgivxaaazghq.jpg

İBB BAŞKANI TUNÇ SOYER

Yine yüreğimiz yandı... Şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, yakınları ve sevenlerine sabır; yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Bu acı artık bitsin.! Başımız sağ olsun.

KONAK BELEDİYE BAŞKANI ABDÜL BATUR

Yüreğimize yine ateş düştü. Lanet terör örgütü PKK’nın saldırısında şehit sayımız 9’a yükselmesi acımızı daha da arttırdı. Tüm kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailerine başsalığı diliyorum. Yaralı askerlerimizin bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum. Ordumuzun ve milletimizin başı sağ olsun.

ÇEŞME BELEDİYE BAŞKANI M. EKREM ORAN

Pençe-Kilit harekat bölgesinde bölücü terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Başımız sağ olsun.

BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANI SERDAR SANDAL

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun...

ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UTKU GÜMRÜKÇÜ

Acımız büyük... Pençe-Kilit Harekât bölgesinde hain terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, ailesine sabır; yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL YETİŞKİN

Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

GAZİEMİR BELEDİYE BAŞKANI HALİL ARDA

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimizin acısı yüreğimizi dağladı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır; yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Hain terör örgütünü lanetliyorum. Başımız sağ olsun.

KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI CEMİL TUGAY

Terörü lanetliyoruz. Pençe Kilit Harekat Bölgesinde hain terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, aileleri ve sevenlerine başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Ulusumuzun başı sağolsun.

MENDERES BELEDİYE BAŞKANI ERKAN ÖZKAN

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifa diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

KEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKANI RIDVAN KARAKAYALI

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

BEYDAĞ BELEDİYE BAŞKANI FERİDUN YILMAZLAR

Milletimizin başı sağ olsun. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucunda şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim.

KARABURUN BELEDİYE BAŞKANI İLKAY GİRGİN ERDOĞAN

Yine yüreğimiz yandı. Pençe-Kilit bölgesinde bir üs alanına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerimizin şehit düştüğünü üzülerek öğrendim. Kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, aileleri ve arkadaşlarına sabır; 8 yaralımıza şifa dilerim. Başın sağ olsun Türkiye

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.