Belediye başkanlarından 15 Temmuz mesajı: Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir

Belediye başkanlarından 15 Temmuz mesajı: Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir

15 Temmuz'un yıldönümünde İzmir'in belediye başkanları mesajlarında demokrasi vurgusu yaparak Türkiye Cumhuriyeti'inin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" sözüne atıfta bulundu.

MEDYA EGE - Türkiye, 2016 yılında yaşanan 15 Temmuz darbe girişimi ile sarsıldı. Darbe gecesinde birçok vatandaş hayatını kaybetti.

Darbenin yıl dönümü yurt genelinde anma programları ile devam ederken siyasiler de güne ilişkin mesajlar paylaştı.

İzmir'de ise anma programları ile darbe girişimi lanetlendi.

İzmir'in birçok belediye başkanı da, darbe girişiminin yıl dönümünde demokrasi vurgusu yaparak, Türkiye Cumhuriyeti'inin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" sözüne atıfta bulunduğu mesajlar paylaştı.

kapak-172902.webp

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Türk Bayrağı paylaştığı mesajında "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" notunu paylaştı.

buca-belediye-baskani-kilic-projelerini-anlatti-buca-planlariyla-gurur-duyuyorum-h121488-a33e5.webp

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Atatürk'ün imzasını paylaştığı bir fotoğrafla "Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir. 15 Temmuz 2016'da hainler tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimini lanetliyor, şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum" cümleleri notunu düştü.

baskan.jpg

Çiğli Belediyesi ise "Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir' ilkesine bağlı kalarak demokrasimizi her türlü tehdide karşı korumaya ve güçlendirmeye devam edeceğiz" cümlelerine yer verdi.

780x411-chpli-baskan-ridvan-karakayali-hepsini-belediyeye-aldi-kizi-amcasi-dayisi-1565336146620.jpeg

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı da "'Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir' Mustafa Kemal Atatürk" notunu paylaştı.

4-1575133822.jpg

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar ise “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir! 15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişimine karşı, vatanımızın birlik ve beraberliğini korumak adına canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişimine karşı, vatanımızın birlik ve beraberliğini korumak adına canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" cümleleri ile şehit ve gazileri andı.

halil-arda-yenigun-1.webp

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, 15 Temmuz notuyla yayınladığı mesajında "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" dedi.

Aynı notu, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz de, Atatürk fotoğrafına not düşerek paylaştı.

baskan-kirgoz-ilk-1-yilini-degerlendirdi-kavgadan-uzak-hizmetten-yana-h50882-b9f8a.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.