Belediye başkanlarından İZSU'ya teşekkür

Belediye başkanlarından İZSU'ya teşekkür

Çeşme, Seferihisar ve Karaburun belediye başkanları, İZSU Genel Müdürlüğü tarafından ilçelerinde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarına yönelik açıklamada bulundu.

MEDYA EGE - Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, İZSU tarafından tatil beldeleri olan Çeşme, Seferihisar ve Karaburun'a yapılan altyapı çalışmalarına ilişkin açıklamada bulundu.

İZSU Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan videolu paylaşımda; Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, "9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sonuna geldik. 1 milyonun üzerinde misafiri, Çeşme'de bayramda ağırlamış durumdayız. Ben bu sene boyunca Çeşme'mize çok ciddi altyapı yatırımı yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'e ve İZSU yönetimine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

146616357-1686557544.jpg

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, "Bu Kurban Bayramı'nda da her zamanki gibi nüfusumuzun çok çok katında bir misafir ağırladık Seferihisar'da. Normal nüfusumuz 55 bin fakat öğrendiğim kadarıyla 700 bin ziyaretçimizin olduğu söylendi bana . Çok büyük bir altyapı sorunu yaşamadan, hiçbir şekilde bir sorun bize aksettirilmeden, çok rahat bir bayram geçirdik" dedi.

466556654564465665.jpg

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan ise konuya ilişkin şu ifadelere yer verdi:

"Bayram boyunca bölgemde, yaz ve kış nüfusu çok farklı olan bir sahil beldesi olmamıza rağmen altyapıyla ilgili çok büyük sorunlar yaşamadık. Bunun da nedeni hem İZSU tarafından yapılan Mordoğan'daki atıksu arıtma tesisimizin çalışmaya başlaması hem de İZSU ekiplerinin bölgelerde olabilecek yoğunluğu düşünerek baştan beri gereken tedbirleri almasıydı. Bayram süresince İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZSU ile birlikte bölgeye gelen misafirlerimizin huzur içinde aileleriyle birlikte bir tatil geçirmelerine vesile olduk. Vatandaşlarımızı, güzel bir tatil için taekrar bölgemize bekliyoruz. "

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum